Portal Pszczelarski


Szkolenie pszczelarskie w Bielińcu 2017

Poszerzanie wiedzy na temat tworzenia odkładów przez pszczelarzy z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ na szkoleniu w Bielińcu w 2017 roku.

Poszerzanie wiedzy na temat tworzenia odkładów przez pszczelarzy z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ na szkoleniu w Bielińcu w 2017 roku.


Pszczelarze z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.Pszczelarze z RKP BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.Poszerzanie wiedzy na temat tworzenia odkładów przez pszczelarzy z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ na szkoleniu w Bielińcu w 2017 roku.Omawianie tematu tworzenia odkładów pszczelich przez Jerzego Nagiera podczas szkolenia pszczelarskiego w Bielińcu w 2017 roku.Podczas szkolenia pszczelarskiego w Bielińcu panowała przyjazna, prawdziwie pszczelarska atmosfera.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Marchewka z jabłkiem i miodem

Udka z kurczaka z ketchupem i miodem

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Naleśniki w karmelizowanym sosie pomarańczowym z miodem

Naleśniki bananowe z miodem

Klasyczna truskawka z miodem

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.