Portal Pszczelarski


Szkolenie pszczelarskie w Bielińcu 2017

Pszczelarze z RKP BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.

Pszczelarze z RKP BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.


Pszczelarze z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.Pszczelarze z RKP BARĆ w trakcie szkolenia w Bielińcu 2017.Poszerzanie wiedzy na temat tworzenia odkładów przez pszczelarzy z Rejonowego Koła Pszczelarzy BARĆ na szkoleniu w Bielińcu w 2017 roku.Omawianie tematu tworzenia odkładów pszczelich przez Jerzego Nagiera podczas szkolenia pszczelarskiego w Bielińcu w 2017 roku.Podczas szkolenia pszczelarskiego w Bielińcu panowała przyjazna, prawdziwie pszczelarska atmosfera.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

VI Chorońskie Prażuchy i Święto Miodu

1000 km zimą w obronie pszczół

WIR apeluje o nie wypalanie traw. W ten sposób giną pszczoły

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Skrzydełka z miodem i chili

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym