Portal Pszczelarski


Jesienne Spotkanie Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej 2016

Wystąpienie podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz Wiśniowski

Wystąpienie podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz Wiśniowski


Uczestnicy jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiPszczelarze na wydarzeniu pn. Jesienne Spotkanie Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiUczestnicy wydarzenia pn. Jesienne Spotkanie Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiZnak: Teren prywatny. Uwaga pszczoły. Groźba pożądlenia. Autor: Kazimierz WiśniowskiUle. Autor: Kazimierz WiśniowskiUl drewniany. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiUczestnicy Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiJesienne Spotkanie Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiCzęść uczestników Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiZabytkowy sprzęt pszczelarski. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiUczestnicy dyskutujący podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiWystąpienie podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiNagrody dla pszczelarzy podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiWyróżnienia dla pszczelarzy podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiPszczelarze podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiCiepły posiłek dla pszczelarzy podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiSmaczny posiłek podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiBiesiada pszczelarzy podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiUczestnicy Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiObowiązki. Jesienne Spotkanie Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiWymiana doświadczeń między pszczelarzami podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiJesienne Spotkanie Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej to idealne miejsce do wymiany zdań na temat różnych sposobów pszczelarzenia. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiUczestnicy Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej w 2016 r. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiRozmowy pszczelarzy podczas Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz WiśniowskiPyszny posiłek dla uczestników Jesiennego Spotkania Pszczelarzy Ziemi Oświęcimskiej. Autor zdjęcia: Kazimierz Wiśniowski


  Współpracują z portalem:

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Właściwości i zastosowanie miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Skład miodu

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności