Portal Pszczelarski


V Krzeszowickie Miodobranie

Asortyment wystawcy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata Gasek

Asortyment wystawcy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata Gasek


Stoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoisko pasieki z Krzeszowic podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekUl podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska wystawiennicze podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekAsortyment jednego z wystawców V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekFontanna na Krzeszowickim Rynku. Autorka zdjęcia: Renata GasekPanorama przedstawiająca stoiska wystawców V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekBaner promujący zbiórkę miodów dla podopiecznych Schroniska dla osób niepełnosprawnych Fundacji im. Brata Alberta w Radawnowicach podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekBaner promujący V Krzeszowickie Miodobranie. Autorka zdjęcia: Renata GasekAsortyment wystawcy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska pszczelarzy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekWystawa prac związanych z pszczelarstwem podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekRoll-up Stowarzyszenia Pszczelarzy Powiatu Krakowskiego podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekPomnik Kazimierza Wyki, profesora Uniwersytetu Jagiellońskiego, historyka i krytyki literatury. Autorka zdjęcia: Renata Gasek


  Współpracują z portalem:

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Miodowe ciasto z sezamową bezą