Portal Pszczelarski


V Krzeszowickie Miodobranie

Stoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata Gasek

Stoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata Gasek


Stoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoisko pasieki z Krzeszowic podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekUl podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska wystawiennicze podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekAsortyment jednego z wystawców V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekFontanna na Krzeszowickim Rynku. Autorka zdjęcia: Renata GasekPanorama przedstawiająca stoiska wystawców V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekBaner promujący zbiórkę miodów dla podopiecznych Schroniska dla osób niepełnosprawnych Fundacji im. Brata Alberta w Radawnowicach podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekBaner promujący V Krzeszowickie Miodobranie. Autorka zdjęcia: Renata GasekAsortyment wystawcy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska pszczelarzy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekWystawa prac związanych z pszczelarstwem podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekRoll-up Stowarzyszenia Pszczelarzy Powiatu Krakowskiego podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekPomnik Kazimierza Wyki, profesora Uniwersytetu Jagiellońskiego, historyka i krytyki literatury. Autorka zdjęcia: Renata Gasek


  Współpracują z portalem:

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Chleb z szafranem i miodem

Chałka z szafranem i miodem

Bastani – perskie lody szafranowe

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Pszczoły w szkole w czerwcu

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.