Portal Pszczelarski


V Krzeszowickie Miodobranie

Fontanna na Krzeszowickim Rynku. Autorka zdjęcia: Renata Gasek

Fontanna na Krzeszowickim Rynku. Autorka zdjęcia: Renata Gasek


Stoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoisko pasieki z Krzeszowic podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekUl podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska wystawiennicze podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekAsortyment jednego z wystawców V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekFontanna na Krzeszowickim Rynku. Autorka zdjęcia: Renata GasekPanorama przedstawiająca stoiska wystawców V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska wystawców podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekBaner promujący zbiórkę miodów dla podopiecznych Schroniska dla osób niepełnosprawnych Fundacji im. Brata Alberta w Radawnowicach podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekBaner promujący V Krzeszowickie Miodobranie. Autorka zdjęcia: Renata GasekAsortyment wystawcy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekStoiska pszczelarzy podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekWystawa prac związanych z pszczelarstwem podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekRoll-up Stowarzyszenia Pszczelarzy Powiatu Krakowskiego podczas V Krzeszowickiego Miodobrania. Autorka zdjęcia: Renata GasekPomnik Kazimierza Wyki, profesora Uniwersytetu Jagiellońskiego, historyka i krytyki literatury. Autorka zdjęcia: Renata Gasek

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

Ewelina Rękawek

Ewelina Rękawek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga pysznewege.com

Copywriter z zawodu, górołaz i kucharka z zamiłowania, wegetarianka z przekonania.

Szpinak z gruszką, pomarańczą i miodem

Pierniczki z miodem na święta - wersja 2

Amarantusowe batoniki z miodem

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!