Portal Pszczelarski


XXIII Krakowskie Miodobranie - fotorelacja

Rozpalanie podkurzaczy na krakowskim rynku, tuż przed paradą pszczół uświetniającą XXIII Krakowskie Miodobranie. Autor zdjęcia: Paweł Balana

Rozpalanie podkurzaczy na krakowskim rynku, tuż przed paradą pszczół uświetniającą XXIII Krakowskie Miodobranie. Autor zdjęcia: Paweł Balana


Fiaty 126p podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł Balana (filmowelove.pl)Stoisko pszczelarskie XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Łukasiewicz XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Królów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoiska wystawców podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki LuLu podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Anny Olszy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Grodzisko w Szczyrzycu podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Kordecki i wnukowie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Ojcowskiej podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Aleksandry i Mariana Opoka podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Kordecki i wnukowie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaAsortyment jednego z pszczelarzy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Stanisława Górki podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Guciów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Stanisława Górki podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoiska pszczelarskie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Wędrownej Wiktora Szewczyka podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki na Koźlicy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko Zrzeszenia Pszczelarzy Krakowskich podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNiektórzy wystawcy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania haftowali pszczółki. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Szeligów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPrzygotowania do parady pszczół podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko Wojewódzkiego Związku Pszczelarzy w Krakowie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNamiot główny XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Rodziny Królów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaJedno ze stoisk pszczelarskich podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Solin Stanisława Noconia podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Eko Miody podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko gospodarstwa pasiecznego Miody Misiak podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaAsortyment jednego z wystawców XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUlik pokazowy Pasieki Eko Miody podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPszczoły na słoiku podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaRozpalanie podkurzaczy na krakowskim rynku, tuż przed paradą pszczół uświetniającą XXIII Krakowskie Miodobranie. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPszczelarz z pszczółeczką podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPszczela rodzinka podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaMłode pszczółki podczas przygotowania do parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaMaluchy również brały udział w paradzie pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaOstatnie chwile przed rozpoczęciem parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNajmłodsi uczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania poznają tajniki rozpalania podkurzaczy. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNad bezpieczeństwem parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania czuwała krakowska policja. Autor zdjęcia: Paweł BalanaTransparent niesiony przez uczestników parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaMłodsi uczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania też dzielili się cennymi radami. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania na minutę przed startem. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStart parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania z królową w orszaku. Autor zdjęcia: Paweł BalanaParada pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł Balana

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Agua fresca z borówek

Carpaccio z kaczki w miodowym dressingu

Letnia sałatka z szynką, melonem i miodem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka po mazursku

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Łukasz Karol Uliasz

Łukasz Karol Uliasz

Autor artykułów

Profesor i dr hc apiterapii i ziołolecznictwa, naturopata dyplomowany, pszczelarz zawodowy, rzeczoznawca chorób pszczół i specjalista pozyskiwania produktów pszczelich. Prefekt Akademii Apiterapii Medycznej i Ziołolecznictwa im. prof. Bogdana Kędzi, promującej dorobek prof. Kędzi oraz apiterapię w użyciu. Autor publikacji pszczelarskich, historycznych, medycznych i etnograficznych. Prowadzi izbę pamięci i mini skansen pszczelarsko-bartniczy w powiecie kozienickim.

Pyłek pszczeli - pozyskiwanie i szkodniki

Łukasz Karol Uliasz - Etyka pszczelarska i prawo naturalne w pszczelarstwie

10 przykazań profilaktyki zdrowia