Portal Pszczelarski


XXIII Krakowskie Miodobranie - fotorelacja

Asortyment jednego z wystawców XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł Balana

Asortyment jednego z wystawców XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł Balana


Fiaty 126p podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł Balana (filmowelove.pl)Stoisko pszczelarskie XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Łukasiewicz XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Królów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoiska wystawców podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki LuLu podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Anny Olszy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Grodzisko w Szczyrzycu podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Kordecki i wnukowie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Ojcowskiej podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Aleksandry i Mariana Opoka podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Kordecki i wnukowie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaAsortyment jednego z pszczelarzy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Stanisława Górki podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Guciów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Stanisława Górki podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoiska pszczelarskie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Wędrownej Wiktora Szewczyka podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki na Koźlicy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko Zrzeszenia Pszczelarzy Krakowskich podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNiektórzy wystawcy podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania haftowali pszczółki. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Szeligów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPrzygotowania do parady pszczół podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko Wojewódzkiego Związku Pszczelarzy w Krakowie podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNamiot główny XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Rodziny Królów podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaJedno ze stoisk pszczelarskich podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Solin Stanisława Noconia podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko pszczelarskie Pasieki Eko Miody podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStoisko gospodarstwa pasiecznego Miody Misiak podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaAsortyment jednego z wystawców XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUlik pokazowy Pasieki Eko Miody podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPszczoły na słoiku podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaRozpalanie podkurzaczy na krakowskim rynku, tuż przed paradą pszczół uświetniającą XXIII Krakowskie Miodobranie. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPszczelarz z pszczółeczką podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaPszczela rodzinka podczas XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaMłode pszczółki podczas przygotowania do parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaMaluchy również brały udział w paradzie pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaOstatnie chwile przed rozpoczęciem parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNajmłodsi uczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania poznają tajniki rozpalania podkurzaczy. Autor zdjęcia: Paweł BalanaNad bezpieczeństwem parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania czuwała krakowska policja. Autor zdjęcia: Paweł BalanaTransparent niesiony przez uczestników parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaMłodsi uczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania też dzielili się cennymi radami. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania na minutę przed startem. Autor zdjęcia: Paweł BalanaStart parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania z królową w orszaku. Autor zdjęcia: Paweł BalanaParada pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł BalanaUczestnicy parady pszczół XXIII Krakowskiego Miodobrania. Autor zdjęcia: Paweł Balana

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę