Portal Pszczelarski


Pszczoły z pasieki Barbary Rutyny

Galeria przestawia piękne zdjęcia pszczół z pasieki pani Barbary Rutyny.

Autorką zdjęć jest pani Barbara Rutyna.

Pszczoły na wylotku. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaSkupisko pszczół na wylotku. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaPszczoła pokryta pyłkiem. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaPszczoła na pożytku. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaPracowita pszczoła. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaPszczoła zbieraczka na pożytku. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaPszczoła na ogóreczniku. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaPszczoły na wylotku. Autorka zdjęcia: Barbara RutynaSkupisko pszczół na wylotku. Autorka zdjęcia: Barbara Rutyna

Liczba wyświetleń galerii: 8355



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Marlenka - ciasto z miodem

Sos malinowo-miodowy

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Propolis - produkt pszczeli

Pszczelarz, a kto to taki?

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Skład miodu

Właściwości i zastosowanie miodu