Portal Pszczelarski


Warsztaty pszczelarskie w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie

Degustacja miodów podczas warsztatów pszczelarskich w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr Nowotnik

Degustacja miodów podczas warsztatów pszczelarskich w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr Nowotnik


Warsztaty pszczelarskie klasy IIB w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikWarsztaty pszczelarskie w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikGorące rozmowy na tematy pszczelarskie podczas warsztatów w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikDegustacja miodów podczas warsztatów pszczelarskich w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikWafelki z miodem - degustacja podczas warsztatów pszczelarskich. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikPrezentacja sprzętu pasiecznego podczas warsztatów pszczelarskich w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikUśmiechnięci uczestnicy warsztatów pszczelarskich w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikŚwiecie z wosku pszczelego uczestników warsztatów pszczelarskich  w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikUlik pokazowy na warsztatach pszczelarskich  w Szkole Podstawowej nr 313 w Warszawie. Autor zdjęcia: Piotr NowotnikPiotr Nowotnik opowiada uczestnikom warsztatów pszczelarskich o świecach woskowych.

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Skład miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Kontrola jakości miodu

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności