Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Tematy nie związane z pszczelarstwem

Co kupić na dzień kobiet? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3307

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2016-03-06 10:19:34

No właśnie zastanawiam się, co można by kupić mojej dziewczynie, mamie i przyszłej teściowej na dzień kobiet. Macie jakieś pomysły? Nie muszą być związane z pszczółkami, choć fajnie byłoby. Ja myślałem oczywiście o kwiatkach, ale też o jakiś kosmetykach. Widziałem kilka firm które oferują naturalne kosmetyki na bazie miodu i wosku pszczelego. Może coś takiego? A może to tylko pic na wodę fotomontaż?

arek

2016-03-06 13:19:37

Ja zawsze kupuję mamie kwiatki i to jest bardzo fajny prezent. Sprawiają jej wiele radości. Z kosmetykami jest różnie bo można nie trafić w gust, a poza tym ktoś się może obrazić, że dostaje kosmetyki... bo co, bo nieładnie pachnie albo że potrzebuje?

banan

2016-03-07 21:02:55

panowie, stary i sprawdzony sposob na dzien kobiet to "zapomnienie o dniu kobiet" tzn. udawanie i nic nie robienie sobie z tego, a pod wieczor przyjscie do pan i wreczenie pieknych kwiatow i zaproszenie do wspolnej konsumpcji wina. sprobujcie sami

Klapouchy153

2016-03-08 14:16:46

Najlepszy prezent dla kobiety to trochę pobzzzykać :)
A jak coś innego to najlepiej bez wychodzenia z domu jak: http://taakiprezent.pl/pl/a/prezenty-na-dzien-kobiet

michal-trabka

2016-03-08 19:43:22

Zależy w jakim wieku ale kwiaty zawsze się sprawdzają. Podobnie jak romantyczna kolacja we dwoje.

mati

2016-03-08 21:57:32

jak to co kupic kwiatka trzeba bylo kupic i tyle standard ewentualnie puzniej wypic winko morze byc miodowe

KamilaPa

2021-05-17 12:25:51

Mi mąż kupuje zawsze kosmetyki. Chyba najlepiej wybierać coś klasycznego np. https://horex.pl/eveline.html te produkty nie są szczególnie drogie a zazwyczaj są dobrej jakości.

Trzcina

2021-08-18 22:47:16

Myślę, że super sprawdzi się coś personalizowanego np. taki kubeczek ręcznie malowany: https://redli.pl/pl/p/Kubek-krolowa-matka-recznie-malowany-250-ml-/55

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Biały miód leśny z Mount Oku

VI Interdyscyplinarna Konferencja TYGIEL