Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Tematy nie związane z pszczelarstwem

Co kupić na dzień kobiet? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2127

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2016-03-06 10:19:34

No właśnie zastanawiam się, co można by kupić mojej dziewczynie, mamie i przyszłej teściowej na dzień kobiet. Macie jakieś pomysły? Nie muszą być związane z pszczółkami, choć fajnie byłoby. Ja myślałem oczywiście o kwiatkach, ale też o jakiś kosmetykach. Widziałem kilka firm które oferują naturalne kosmetyki na bazie miodu i wosku pszczelego. Może coś takiego? A może to tylko pic na wodę fotomontaż?

arek

2016-03-06 13:19:37

Ja zawsze kupuję mamie kwiatki i to jest bardzo fajny prezent. Sprawiają jej wiele radości. Z kosmetykami jest różnie bo można nie trafić w gust, a poza tym ktoś się może obrazić, że dostaje kosmetyki... bo co, bo nieładnie pachnie albo że potrzebuje?

banan

2016-03-07 21:02:55

panowie, stary i sprawdzony sposob na dzien kobiet to "zapomnienie o dniu kobiet" tzn. udawanie i nic nie robienie sobie z tego, a pod wieczor przyjscie do pan i wreczenie pieknych kwiatow i zaproszenie do wspolnej konsumpcji wina. sprobujcie sami

Klapouchy153

2016-03-08 14:16:46

Najlepszy prezent dla kobiety to trochę pobzzzykać :)
A jak coś innego to najlepiej bez wychodzenia z domu jak: http://taakiprezent.pl/pl/a/prezenty-na-dzien-kobiet

michal-trabka

2016-03-08 19:43:22

Zależy w jakim wieku ale kwiaty zawsze się sprawdzają. Podobnie jak romantyczna kolacja we dwoje.

mati

2016-03-08 21:57:32

jak to co kupic kwiatka trzeba bylo kupic i tyle standard ewentualnie puzniej wypic winko morze byc miodowe

KamilaPa

2021-05-17 12:25:51

Mi mąż kupuje zawsze kosmetyki. Chyba najlepiej wybierać coś klasycznego np. https://horex.pl/eveline.html te produkty nie są szczególnie drogie a zazwyczaj są dobrej jakości.

Trzcina

2021-08-18 22:47:16

Myślę, że super sprawdzi się coś personalizowanego np. taki kubeczek ręcznie malowany: https://redli.pl/pl/p/Kubek-krolowa-matka-recznie-malowany-250-ml-/55

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio dodane posty:

Konkurs :)
28 Marca 2023

28 Marca 2023

28 Marca 2023

27 Marca 2023

CO PRAWDA JEST DOPIERO 20 STYCZNIA ALE RODZINY JUŻ ZACZĘŁY CZERWIENIE.
24 Marca 2023

CO PRAWDA JEST DOPIERO 20 STYCZNIA ALE RODZINY JUŻ ZACZĘŁY CZERWIENIE.
11 Marca 2023

Ostatnio dodane tematy:

Rabunek?
03 Stycznia 2023

Zdrowy jak Romiód! Przebadano miód z uli z recyklingu 2022
08 Grudnia 2022

Aplikacja do organizacji pracy w pasiece
07 Listopada 2022

Ostatni jesienny zabieg leczniczy
02 Listopada 2022

Kurs dla pszczelarzy
17 Października 2022

Najaktywniejsi w tym tygodniu:

1. Meooska: 4

Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Krem bananowo-owsiany z miodem

Ciasto dyniowe z rabarbarem i miodem

Klasyczna truskawka z miodem

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Charakterystyka rodzaju Varroa i opis gatunku Varroa destructor

Varroa destructor - znaczenie i rys historyczny

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Co to są inwerty?

Budowa pszczoły miodnej - budowa zewnętrzna

Lawenda wąskolistna – roślina miododajna

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.