Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Tematy nie związane z pszczelarstwem

Chamskie krótkie dowcipy (+18) Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 368555

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

blondynekkrk

2016-07-24 08:21:37

Pierwszą rzeczą, którą robię po przebudzeniu, jest uśmiech.
Po prostu chcę to mieć za sobą.

blondynekkrk

2016-08-01 08:33:58

Zapisałem się na kurs dla detektywów on-line. Wysłałem kasę i ślad po nich zaginął. Teraz nie wiem, czy mnie zrobili w *****, czy to moja pierwsza sprawa.

blondynekkrk

2016-08-11 08:53:37

– Policja, słucham?
– Właśnie zostałem okradziony.
– Gdzie miało to miejsce?
– Na stacji benzynowej.
– Wie Pan kto to mógł zrobić?
– Tak, dystrybutor nr 6.

blondynekkrk

2016-08-20 15:47:39

– Kochanie, wiesz co bym zrobiła gdybym miała tylko 24 godziny życia?
– Tak, całą zamrażarkę kanapek.

blondynekkrk

2016-08-24 08:11:06

Kocham ludzi i zwierzęta, doceniam polityków, uwielbiam swoją pracę i obowiązki. Co to była za tabletka?

blondynekkrk

2016-09-05 07:59:12

Czego brakuje rudemu na zajebistej imprezie?
Zaproszenia.

blondynekkrk

2016-09-12 21:09:07

Ostatnie badania dowodzę, że ideał mężczyzny dla kobiet zależy od ich cyklu menstruacyjnego. Przed owulacją kobiety cenią silnych mężczyzn posiadających typowo samcze cechy. W trakcie miesiączki pragną mężczyzny oblanego benzyną, z widelcem w oku i kijem bejsbolowym w dup*e.

blondynekkrk

2016-09-26 18:09:28

Kiedy widzę dziewczynę, zwracam w pierwszej kolejności uwagę na włosy. Potem na oczy. Następnie na usta i szyję. Tak, mam bardzo wolne łącze internetowe.

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 1.

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Linia pszczół cau: PwK

Marketing pszczelarski – Public Relations (PR)

Nostrzyk biały - roślina miododajna

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Luiza Dawidowicz

Luiza Dawidowicz

Autorka publikacji

Doktorantka na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Absolwentka kierunków: ochrona środowiska na UAM w Poznaniu oraz ogrodnictwo na UP w Poznaniu. Interesuje się projektowaniem ogrodów, urządzaniem i pielęgnacją zieleni, a także rewitalizacją zdegradowanych obszarów. W swoim działaniu łączy wiedzę zdobytą na obu kierunkach studiów z zamiłowaniem artystycznym oraz florystycznym. Uwielbia rośliny, zwierzęta, pracę w ogrodzie, podróże bliskie i dalekie. Działa w Stowarzyszeniu Inżynierów i Techników Ogrodnictwa w Poznaniu, w którym pełni funkcję wiceprezesa Sekcji Florystycznej.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 3.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 2.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 1.