Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Tematy nie związane z pszczelarstwem

Konkurs :) Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3306

Zaloguj się aby obserwować temat

natan.jobel

2019-11-22 10:45:17

Znalazłem w sieci konkurs, w którym można wygrać fajne książki. Jedna o walce z Warrozą druga to taki duży kalendarz książkowy dla pszczelarza z wydawnictwa pasieka. Super sprawa! Mam taki z 2019 r. i prócz dat są w nim różne ciekawostki i przydatne informacje.

Konkurs ogłosiła jakaś firma na fejsbuku

https://www.facebook.com/spyopticpl/photos/a.783137588373255/2754505041236490/?type=3&theater

Meooska

2023-03-27 01:34:11

Myślę, że dam radę))

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Skrzydełka z miodem i chili

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele