Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Aktualizacja artykułów Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3754

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

banan

2014-11-10 08:26:14

ja bym marcin prosil o aktualizacje artykulu o pszczelarstwie miejskim.

marcin

2014-11-11 21:26:19

@banan, nie ma problemu. Jutro powinno się to udać już zaktualizować:) Pozdrawiam i dzięki za zgłoszenie!

marcin

2014-11-12 14:49:18

@banan, zgodnie z zapowiedzią - artykuły o pszczelarstwie miejskim zostały zaktualizowane. Miłej lektury! :)

banan

2014-11-13 12:39:08

dzieki wielkie. zabieram sie za czytanie. pozdrawiam i powodzenia!

michal1972

2014-11-13 22:47:09

Zaczyna strona coraz bardziej cieszyć.

factis

2014-11-15 07:57:16

Z tego co widzę, jeszcze trochę zostało tych artykułów do aktualizacji...

mati

2014-11-19 18:06:08

nie ma banera to koniec jest czy nie

marcin

2014-11-20 16:57:32

Zostało nam do zaktualizowania jeszcze 4 artykuły. Niestety są one dosyć duże stąd ich realizacja się troszkę przeciągnie. A baner ściągnęliśmy, bo nie był już aktualny :) Dziękuję, że wytrzymaliście :) Troszkę to trwało...

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Placki bananowo-owsiane z miodem

Kiwi w cieście z miodem rzepakowym

Dyniowe drożdżowe z awokado

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.