Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Aktualizacja artykułów Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3841

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

marcin

2014-10-13 09:19:18

Drodzy Czytelnicy i Użytkownicy Portalu Pszczelarskiego,
proszę w tym temacie zgłaszać tytuły artykułów, z którymi w pierwszej kolejności chcieliby się Państwo zapoznać. Je jako pierwsze zaktualizujemy i opublikujemy na nowo. W związku ze zmianami zachodzącymi na Portalu Pszczelarskim, które przez najbliższe kilkanaście dni będą ograniczały dostęp do treści, serdecznie przepraszamy! Obiecujemy, że jest to jednorazowe utrudnienie, które w przyszłości nie będzie miało miejsca.

blondynekkrk

2014-10-15 19:13:04

Ja na szczęście mam wszystkie przeczytane :) Co się tylko pojawi na tym portalu to zaraz się z tym zapoznaję :)

michal1972

2014-10-19 12:39:53

Mam nadzieję, że się uporacie z tą aktualizacją dosyć szybko. Chciałbym zapoznać się z kilkoma artykułami a tu informacja o aktualizacji...

marcin

2014-10-20 18:54:02

@michal1972, pracujemy nad tym. Właśnie wgrywana jest paczka zaktualizowanych artykułów. Myślę, że jeszcze 2-3 tygodnie trzeba będzie poświęcić na ich wgranie. Mogę zagwarantować jednak, że każdy z nich będzie niósł ze sobą dodatkową wartość, której brakowało w poprzednich publikacjach.

blondynekkrk

2014-10-23 08:42:37

No muszę przyznać, że zaktualizowane artykuły świetnie się czyta! Niosą ze sobą dużą wartość poznawczą! Okazuje się, że trzeba jeszcze raz z całością z nich się zapoznać:)

Lukasz_Baniak

2014-10-30 08:21:19

Kiedy macie zamiar skończyć tę aktualizację? Przydałoby mi się mieć dostęp do kilku artykułów, których nigdzie indziej nie ma.

mati

2014-11-05 09:47:00

widac koniec juz czy nie jeszcze

marcin

2014-11-05 18:48:52

Powoli widać końcówkę. Łukaszu, podaj tytuły artykułów, które Cię interesują. Je w pierwszej kolejności postaramy się zaktualizować.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Podział miodów pitnych

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kutia wigilijna z miodem pitnym

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim