Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

kiedy dostanę newsletter? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 7555

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3 4 5

marcin

2014-03-03 10:38:54

Faktycznie zabrało nam to sporo czasu. Na usprawiedliwienie mogę napisać, że próbowaliśmy wielu metod wysyłki i wybraliśmy tą najlepszą. Co do zdjęć to zastosowaliśmy miniaturki co by mail był lekki i każdy mógł go dostać ;-)

blondynekkrk

2014-03-04 09:46:09

Mnie się podobał :) Możecie wysyłać częściej :)

banan

2014-03-04 10:49:14

mnie tylko zastanawia na ile wam starczy pomyslow skoro dodajecie srednio 2 artykuly dziennie... sam newsletter ok. czekam oczywiscie na kolejne jego wydania.

marcin

2014-03-04 12:54:20

O to można być całkowicie spokojnym:) W pszczelarstwie jest jeszcze wiele do opowiedzenia i odkrycia. A następny newsletter już niebawem!

blondynekkrk

2014-03-06 11:45:03

To też dobra informacja ;) Już się nie mogę doczekać!

factis

2014-03-11 07:56:57

Kiedy można się spodziewać nowego newslettera?

michal1972

2014-03-13 10:54:02

Dziękuję za informację. Mam słaby internet i faktycznie mógłbym długo czekać aż się e-mail otworzy. Dołączam się też do kolegi factisa z pytaniem odnośnie newslettera - kiedy będzie drugi numer?

marcin

2014-03-14 09:35:45

Właśnie rozesłaliśmy w kilku partiach newsletter. W kilku, gdyż w ostatnim czasie zarejestrowało się na portalu wiele nowych osób. Jest to dla nas znak, że portal spełnia oczekiwania użytkowników i oczywiście zachęca nas to do dalszego jego rozwoju!

Strony: 1 2 3 4 5

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bigos staropolski na winie z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bananowe chipsy z miodem

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła

Pasieka Syta Pszczoła to marka pod którą prowadzi swoją pasiekę doświadczony pszczelarz - Michał Wawszczak. Kontakt dla Klientów i mediów: 794 666 570

Miód wędzony - powstanie, proces wędzenia, przeznaczenie