Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

kiedy dostanę newsletter? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 7419

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3 4 5

marcin

2014-03-03 10:38:54

Faktycznie zabrało nam to sporo czasu. Na usprawiedliwienie mogę napisać, że próbowaliśmy wielu metod wysyłki i wybraliśmy tą najlepszą. Co do zdjęć to zastosowaliśmy miniaturki co by mail był lekki i każdy mógł go dostać ;-)

blondynekkrk

2014-03-04 09:46:09

Mnie się podobał :) Możecie wysyłać częściej :)

banan

2014-03-04 10:49:14

mnie tylko zastanawia na ile wam starczy pomyslow skoro dodajecie srednio 2 artykuly dziennie... sam newsletter ok. czekam oczywiscie na kolejne jego wydania.

marcin

2014-03-04 12:54:20

O to można być całkowicie spokojnym:) W pszczelarstwie jest jeszcze wiele do opowiedzenia i odkrycia. A następny newsletter już niebawem!

blondynekkrk

2014-03-06 11:45:03

To też dobra informacja ;) Już się nie mogę doczekać!

factis

2014-03-11 07:56:57

Kiedy można się spodziewać nowego newslettera?

michal1972

2014-03-13 10:54:02

Dziękuję za informację. Mam słaby internet i faktycznie mógłbym długo czekać aż się e-mail otworzy. Dołączam się też do kolegi factisa z pytaniem odnośnie newslettera - kiedy będzie drugi numer?

marcin

2014-03-14 09:35:45

Właśnie rozesłaliśmy w kilku partiach newsletter. W kilku, gdyż w ostatnim czasie zarejestrowało się na portalu wiele nowych osób. Jest to dla nas znak, że portal spełnia oczekiwania użytkowników i oczywiście zachęca nas to do dalszego jego rozwoju!

Strony: 1 2 3 4 5

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Szkolny Dzień Pszczoły

Pszczoły w szkole w czerwcu

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Dyniowe drożdżowe z awokado

Budyniowa owsianka czekoladowa z miodem

Miód z dziką różą

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Bastani – perskie lody szafranowe

Nan-e qandi

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Kutia wigilijna z miodem pitnym