Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Mistrz pszczelarz szkoła na Śląsku Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1970

Zaloguj się aby obserwować temat

michal1972

2016-04-12 11:50:37

Witajcie po dłuższej nieobecności. Żyję i mam się dobrze :) Kolega ze śląska spytał się mnie, czy znam szkołę, w której będzie mógł zdobyć tytuł "mistrz pszczelarski". Nie znam, ale wierzę, że Wy znacie i się ze mną podzielicie tą informacją.

Julia Zając

2016-08-29 19:01:12

Podczepiam się do tego pytania, też poszukuję szkoły pszczelarstwa na terenie śląska :)

tulipan

2016-08-31 22:14:04

witam jesli poszukujesz szkoly pszczelaeskiej zeby uzyskac tytol mistrza pszczelarstwa to ja proponuje pszczela wole za loblinem
chociarz to troche daleko ze slaska

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Ocena projektu zakup lawet w ramach mechanizmu Wsparcie Rynku Produktów Pszczelich 2014

Śnieguliczka biała, śnieguliczka białojagodowa – roślina miododajna

Podkurzacz – przyrząd do odymiania pszczół

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich