Portal Pszczelarski
Firma Łysoń
Firma Łysoń

Forum pszczelarskie - Produkty pszczele

Konsystencja miodu. Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 936

Zaloguj się aby obserwować temat

Longines

2023-04-30 19:52:02

Witam na Forum.
Prosze o komentarz co się mogło stać z miodem i czy warto go konsumować bez narażenia zdrowia.

Pozdrawiam - Longines

Załączniki:

Konsystencja miodu.

blondynekkrk

2023-05-10 13:43:25

Hej!

Miód się rozwarstwił, gdyż zaczął się proces krystalizacji, ale jak najbardziej można go spożywać. Na oko jest to miód gryczany lub leśny. Mam rację? :)

Weź udział w dyskusji:


Ostatnio dodane posty:

Rój pszczół w domu, pomocy!
28 Września 2023

Rój pszczół w domu, pomocy!
27 Września 2023

Rój pszczół w domu, pomocy!
26 Września 2023

Rój pszczół w domu, pomocy!
26 Września 2023

Rój pszczół w domu, pomocy!
25 Września 2023

Pierzga - kolor
15 Września 2023


Ostatnio dodane tematy:

Rój pszczół w domu, pomocy!
25 Września 2023

Pierzga - kolor
15 Września 2023

Chore pszczoły
27 Sierpnia 2023

Krzyżówka europejskich pszczół z afrykańskimi trutniami sposobem na skutki zmian klimatycznych
04 Sierpnia 2023

Karmienie lipcowe nowe rodziny
13 Lipca 2023


Najaktywniejsi w tym tygodniu:



  Współpracują z portalem:

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Bigos staropolski na winie z miodem

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Nalewka jaśminowa z miodem

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim

Kaczka po mazursku