Forum pszczelarskie - Produkty pszczele
Konsystencja miodu. Wróć do listy tematów
Liczba wyświetleń tematu: 936Zaloguj się aby obserwować temat
Longines
blondynekkrk
2023-05-10 13:43:25
Hej!
Miód się rozwarstwił, gdyż zaczął się proces krystalizacji, ale jak najbardziej można go spożywać. Na oko jest to miód gryczany lub leśny. Mam rację? :)
Weź udział w dyskusji:
Ostatnio dodane posty:
Rój pszczół w domu, pomocy!
28 Września 2023
Rój pszczół w domu, pomocy!
27 Września 2023
Rój pszczół w domu, pomocy!
26 Września 2023
Rój pszczół w domu, pomocy!
26 Września 2023
Rój pszczół w domu, pomocy!
25 Września 2023
Pierzga - kolor
15 Września 2023
Ostatnio dodane tematy:
Rój pszczół w domu, pomocy!
25 Września 2023
Pierzga - kolor
15 Września 2023
Chore pszczoły
27 Sierpnia 2023
Krzyżówka europejskich pszczół z afrykańskimi trutniami sposobem na skutki zmian klimatycznych
04 Sierpnia 2023
Karmienie lipcowe nowe rodziny
13 Lipca 2023