Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Miodosytnictwo i kulinaria

Stojak z ramką na bufet hotelowy Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 5119

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

Mariuszz

2016-04-13 11:18:48

Czy wiecie gdzie można kupić stojak który będzie można postawić na bufecie hotelowym, ramka wielkopolska? W stojak będzie włożona jedna ramka z miodem, pod ramką rynienka do której będzie spływał miód??

Sylwek

2016-04-13 11:39:47

Siema! Mariuszz, nie wiem skąd jesteś, ale ja bym skontaktował się z firmą Bartnicy.pl Jeżeli czegoś takiego nie mają to pewnie jest szansa, żeby to zrobili. W końcu to stolarze. Nawet z tego co pamiętam było kilka artykułów w tym portalu o nich. Jak znajdę to dodam linki.

Mariuszz

2016-04-13 11:55:37

Mieszkam obok Warszawy, stelaż nie musi być koniecznie z drewna, może być również metalowy, dzięki za info :) wysłałem do nich zapytanie

Sylwek

2016-04-13 12:06:07

Znalazłem całą listę ich artykułów: http://www.portalpszczelarski.pl/redaktorzy/11/bartnicy-pl.html

Aktualnie nie mogę sobie przypomnieć nazwy gości, którzy wykonywali sprzęt z metalu. Jak przypomnę sobie to podrzucę :)

blondynekkrk

2016-04-13 12:10:34

Znalazłem w necie coś takiego: http://www.kisielew.pl/podstawki-pod-ule/

Goście robią stelaże i drewniane i metalowe pod każdy typ ula. Może uda się coś takiego co chcesz zrobić także u nich.

Ewentualnie dodaj sobie ogłoszenie i być może ktoś się sam zgłosi: http://www.portalpszczelarski.pl/5/ogloszenia.html

Powodzenia :)

Mariuszz

2016-04-13 13:51:35

Zrobiłem tak jak radziliście :). Może ktoś ma jeszcze inne pomysły i chętnie się ze mną nimi podzieli??

factis

2016-04-13 14:25:33

Zastanawiam się, skąd taki pomysł. Czy widziałeś to rozwiązanie już gdzieś? Jak tak to gdzie? Można by zadzwonić do hotelu i spytać, kto im to dostarczył bo chciałbyś nawiązać współpracę. Być może to będzie właściwy sposób.

Mariuszz

2016-04-13 16:30:46

Widziałem takie rozwiązanie w hotelu który znajduje się we Francji. To rozwiązanie ma na celu pokazanie skąd jest miód. Podobny sposób prezentacji i sprzedaży miodu występuje w ramkach segmentowych, gdzie miód znajduje się w całym plastrze.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Szkolny Dzień Pszczoły

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.