Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1. Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1217

Przejdź do artykułu Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Zaloguj się aby obserwować temat

BartoszB

2015-10-12 16:16:41

Bardzo ciekawe pytanie kolega zadał. Mam podobny problem z dostawcą, dzięki temu artykułowi będę już mądrzejszy. Przydadzą mi się też bardzo podane miejsca gdzie mogę sprawdzić swój miód.

Ola

2015-10-13 18:15:50

Fajny artykuł ...polecam.
Ps. Gdyby ktoś miał problem z rozróżnieniem czy też powiedzeniem jakości proszę o przesłanie na mój adres minimum 0,9l słoiczka do degustacji , obiecuję ,że po podzielę się opinią :-)(żart)

Weź udział w dyskusji:




  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kaczka duszona z miodem w sosie pomarańczowym na czerwonej kapuście

Ryż cytrynowy z miodem

Żeberka w sosie czosnkowo-miodowym

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Ciasto orzechowe z miodem

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Pszczelarz, a kto to taki?

Miód - produkt pszczeli

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka po mazursku

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Naleśniki ze skórką cytrynową i pyłkiem pszczelim