Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Projekt Bzykająca Przyczepka Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 4180

Przejdź do artykułu Projekt Bzykająca Przyczepka

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3

Lagnapis

2015-04-06 11:17:48

#blondynekkrk Niestety te ule nie są na refundacje. Cena 230 zł z wysyłką włącznie jest na tyle niska że ule powinny pójść raz dwa, ale to się jeszcze okaże. Nagroda jest już dostępna więc zachęcam do wsparcia projektu i przygarnięcia tych uli.
#michał1972 czekałem dość długo na ich odpowiedz dlatego nie było tej nagrody wcześniej, a jak wiesz czas goni i rzepak czekać nie będzie :D

Jeszcz 13 dnie więc trzymajcie dalej kciuki :D Może macie konto na jakichś forach to możecie pospamować. Ja nie chce wyjść znowu na żenującego żebraka....

blondynekkrk

2015-04-07 09:29:03

@Lagnapis, a szkoda bo może to by też część pszczelarzy zachęciła do zakupu większej ilości:) Dzięki za odpowiedź!

Ja myślę, że powinieneś dodać ogłoszenie o sprzedaży po atrakcyjnej cenie uli. Ktoś kto szuka może akurat skorzysta z Twojej oferty a przy okazji wesprze projekt :)

michal1972

2015-04-07 22:14:38

@Lagnapis, 3000 zł i ponad 120% wartości zbiórki. Brawo.

Ważne, że się odezwali i że możesz zaoferować coś więcej. Pozdrawiam!

PS. Nie traktuj tego jako żebractwa. Jak ktoś tak uważa, to po prostu Ci zazdrości.

Antoni

2015-04-08 10:19:07

Bardzo fajna inicjatywa! Pozdrawiam.

Lagnapis

2015-04-08 20:59:48

Dzięki za kolejne ciepłe słowa. Jeśli uda mi się doturlać do 3500 zł to biorę przyczepkę Blyssa więc muszę sprzedać te ule :D Jutro jadę na plantacje Maliny obczaić miejsce :D

Jeszcze 11 dni :D

marcin

2015-04-19 23:28:22

3680zł BRAWO!

Lagnapis

2015-04-20 08:07:21

Projekt zakończył się wczoraj i udało się uzbierać 3680 zł z planowanych 2500 zł. Dziękuję wszystkim za wsparcie i ciepłe słowa. Dla redakcji Portalu Pszczelarskiego należy się medal za wsparcie.
Mam nadzieje że sukces tego projektu zainspiruje was do działania i szukania alternatywnych form finansowania.
Pozdrawiam Daniel :D

Strony: 1 2 3

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami

Kaczka po mazursku

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Konopie indyjskie i ich wpływ na pszczoły

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy