Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Projekt Bzykająca Przyczepka Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 4179

Przejdź do artykułu Projekt Bzykająca Przyczepka

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3

banan

2015-03-21 21:35:58

ule spoko i prezenty takze w porzadku. ciekaw jestem czy taki projekt sie uda zrealizowac w te 40 dni. byl jakis pan co probowal pieniazki uzbierac na pasieke w ten sposob i z tego co mi wiadomo, to mu sie udalo, ale tam chyba chcial nieco mniej pieniedzy pozyskac.

blondynekkrk

2015-04-01 08:28:53

Bzykająca Przyczepka już osiągnęła próg wypłaty, a jeszcze zostało 18 dni do końca! Gratuluję!

Lagnapis

2015-04-01 21:26:34

Widzę że sporo komentarzy ukazało się pod moim projektem tutaj więc postaram się trochę projekt wam wszystkim przybliżyć i odpowiedzieć na wasze pytania.
1. Nie uważam się za żenującego żebraka raczej kogoś kreatywnego :D
2. Wszystko (oprócz filmu bo się nie rozdwoje), od strony na Polak Portafi, grafikę przez strone http://www.bzykajaca-przyczepka.pl po ule dla zapylaczy, ule odkładowe, świeczki, kontakt z mediami, firmami robię sam niejednokrotnie zarywając noce i wstając o 5 rano.
3. Dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa w kierunku mojej osoby, więc proszę nie piszcie Pan Daniel, tylko Daniel :D
4. Po zakończeniu projektu i rozdaniu nagród postaram się wam wszystkim opisać jak się do tego wszystkiego przygotowywałem.
5. Ten projekt nie będzie ostatni :D Następnego będziecie mogli być częścią.

Pozdrawiam,
Daniel Borak

Ps. Trzymajcie kciuki nadal i wspierajcie projekt jak tylko możecie. Tu macie fanpage https://www.facebook.com/slezanskiemiod?ref=tn_tnmn

factis

2015-04-02 09:07:31

No i wielkie brawo, że się Danielu ujawniłeś :) Moje gratulacje, że się udało zebrać środki na przyczepkę. Ciekaw jestem co nowego wymyślisz w kolejnej odsłonie.

Lagnapis

2015-04-03 13:50:52

Chciałem poczytać co myślą użytkownicy dlatego wcześniej nic nie pisałem a i nie miałem zbytnio czasu :D

Firma Bartnicy.pl właśnie dołączyli do organizacji wspierających projket i zaoferowali ciekawy zestaw dla pszczelarzy. Są to 2 ule wielkopolskie z dennicą higieniczną, 2 korpusami pełnymi, jednym 1/2 , powałką wentylacyjną, daszkiem pokrytym blachą, zatworem zwężającym gniazdo i wysyłką. Jeden ul będzie do wyrwania za jedyne 230 zł - wartość takiego zestawu to normalnie 300 zł więc myślę że okazja. Nagrodę dodam dzisiaj wieczorem :D

Tutaj możecie zobaczyć jak to wygląda zanim dodam nagrodę http://sklep.bartnicy.pl/

michal1972

2015-04-04 08:55:12

@Lagnapis, gratuluję. Firma Bartnicy.pl nie jest obca, przynajmniej osobom korzystającym z tego portalu, bo opublikowała kilka artykułów i zdjęć swoich uli. Moim zdaniem szkoda, że nie udało Ci się porozumieć z nimi wcześniej. Być może to by przyspieszyło Twoją zbiórkę.

marcin

2015-04-04 19:06:01

Zrobił się nam gorący temat... i bardzo dobrze ;-)

To już druga inicjatywa pszczelarzy na PolakPotrafi.pl Wcześniej był Pan Mariusz z projektem "Pszczela Manufaktura - Mała Pasieka", również zakończonym sukcesem.

Uważam, że trzeba wspierać takie projekty. Jeżeli ktoś z jakiś względów nie może wesprzeć finansowo, to chociaż warto aby udostępnił link lub powiedział rodzinie i znajomym o zbiórce. Trzeba sobie nawzajem pomagać!

blondynekkrk

2015-04-05 11:08:58

O! Czyli kolejne ule dojdą:) A da się je kupić na refundację? Wiem, że to dziwne pytanie i może się wydawać głupie, ale jestem po prostu ciekawski :P

Strony: 1 2 3

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto orzechowe z miodem

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Propolis - produkt pszczeli

Miód - produkt pszczeli

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli