Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów
Projekt Bzykająca Przyczepka Wróć do listy tematów
Liczba wyświetleń tematu: 4179Przejdź do artykułu Projekt Bzykająca Przyczepka
Zaloguj się aby obserwować temat
banan
2015-03-21 21:35:58
ule spoko i prezenty takze w porzadku. ciekaw jestem czy taki projekt sie uda zrealizowac w te 40 dni. byl jakis pan co probowal pieniazki uzbierac na pasieke w ten sposob i z tego co mi wiadomo, to mu sie udalo, ale tam chyba chcial nieco mniej pieniedzy pozyskac.
blondynekkrk
2015-04-01 08:28:53
Bzykająca Przyczepka już osiągnęła próg wypłaty, a jeszcze zostało 18 dni do końca! Gratuluję!
Lagnapis
2015-04-01 21:26:34
Widzę że sporo komentarzy ukazało się pod moim projektem tutaj więc postaram się trochę projekt wam wszystkim przybliżyć i odpowiedzieć na wasze pytania.
1. Nie uważam się za żenującego żebraka raczej kogoś kreatywnego :D
2. Wszystko (oprócz filmu bo się nie rozdwoje), od strony na Polak Portafi, grafikę przez strone http://www.bzykajaca-przyczepka.pl po ule dla zapylaczy, ule odkładowe, świeczki, kontakt z mediami, firmami robię sam niejednokrotnie zarywając noce i wstając o 5 rano.
3. Dziękuję za wsparcie i ciepłe słowa w kierunku mojej osoby, więc proszę nie piszcie Pan Daniel, tylko Daniel :D
4. Po zakończeniu projektu i rozdaniu nagród postaram się wam wszystkim opisać jak się do tego wszystkiego przygotowywałem.
5. Ten projekt nie będzie ostatni :D Następnego będziecie mogli być częścią.
Pozdrawiam,
Daniel Borak
Ps. Trzymajcie kciuki nadal i wspierajcie projekt jak tylko możecie. Tu macie fanpage https://www.facebook.com/slezanskiemiod?ref=tn_tnmn
factis
2015-04-02 09:07:31
No i wielkie brawo, że się Danielu ujawniłeś :) Moje gratulacje, że się udało zebrać środki na przyczepkę. Ciekaw jestem co nowego wymyślisz w kolejnej odsłonie.
Lagnapis
2015-04-03 13:50:52
Chciałem poczytać co myślą użytkownicy dlatego wcześniej nic nie pisałem a i nie miałem zbytnio czasu :D
Firma Bartnicy.pl właśnie dołączyli do organizacji wspierających projket i zaoferowali ciekawy zestaw dla pszczelarzy. Są to 2 ule wielkopolskie z dennicą higieniczną, 2 korpusami pełnymi, jednym 1/2 , powałką wentylacyjną, daszkiem pokrytym blachą, zatworem zwężającym gniazdo i wysyłką. Jeden ul będzie do wyrwania za jedyne 230 zł - wartość takiego zestawu to normalnie 300 zł więc myślę że okazja. Nagrodę dodam dzisiaj wieczorem :D
Tutaj możecie zobaczyć jak to wygląda zanim dodam nagrodę http://sklep.bartnicy.pl/
michal1972
2015-04-04 08:55:12
@Lagnapis, gratuluję. Firma Bartnicy.pl nie jest obca, przynajmniej osobom korzystającym z tego portalu, bo opublikowała kilka artykułów i zdjęć swoich uli. Moim zdaniem szkoda, że nie udało Ci się porozumieć z nimi wcześniej. Być może to by przyspieszyło Twoją zbiórkę.
marcin
2015-04-04 19:06:01
Zrobił się nam gorący temat... i bardzo dobrze ;-)
To już druga inicjatywa pszczelarzy na PolakPotrafi.pl Wcześniej był Pan Mariusz z projektem "Pszczela Manufaktura - Mała Pasieka", również zakończonym sukcesem.
Uważam, że trzeba wspierać takie projekty. Jeżeli ktoś z jakiś względów nie może wesprzeć finansowo, to chociaż warto aby udostępnił link lub powiedział rodzinie i znajomym o zbiórce. Trzeba sobie nawzajem pomagać!
blondynekkrk
2015-04-05 11:08:58
O! Czyli kolejne ule dojdą:) A da się je kupić na refundację? Wiem, że to dziwne pytanie i może się wydawać głupie, ale jestem po prostu ciekawski :P
Weź udział w dyskusji:
Ostatnio dodane posty:
Przełożenie pszczół z ula drewnianego do styropianowego
14 Kwietnia 2026
Aneta Strachecka: Pozwólmy pszczołom po prostu żyć
22 Marca 2026
Kwalifikacje rolnicze – czym są, co dają i jak je uzyskać
19 Marca 2026
Kwalifikacje rolnicze – czym są, co dają i jak je uzyskać
16 Marca 2026
14 Marca 2026
Ostatnio dodane tematy:
Aneta Strachecka: Pozwólmy pszczołom po prostu żyć
22 Marca 2026
10 Marca 2026
Bartnik Postępowy: Rady dla początkujących. List na marzec (1932.03)
10 Marca 2026
Wystawa ogrodnicza Barzkowicka Wiosna 2026
10 Marca 2026
Wywiad z Piotrem Tkaczukiem (Pasieka Tkaczuk)
19 Lutego 2026
Najaktywniejsi w tym tygodniu:
1. Kryspin: 1