Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Amarantusowe batoniki z miodem Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1079

Przejdź do artykułu Amarantusowe batoniki z miodem

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2015-02-06 13:28:41

Amarantus ekspandowany - brzmi egzotycznie!

Popatrzyłem w internecie ile kosztuje i 150g to wydatek rzędu 8zł.

Nie wiem ile wychodzi batoników z tego przepisu ale raczej na pewno w 20zł wszystkie składniki się uda złożyć:)

Weź udział w dyskusji:




  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

I Konferencja Pszczelarskiego Klubu Dyskusyjnego Pszczółka między Łodzią a Warszawą - przebieg spotkania

Współdziałanie pszczelarzy w zakresie promocji i sprzedaży

Targi Sadowniczo-Warzywnicze Hort-Technika z panelem pszczelarskim - relacja

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Żurawina z miodem i wanilią