Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Jak zaczął hodowlę pszczół? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1212

Przejdź do artykułu Jak zaczął hodowlę pszczół?

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2018-12-21 16:34:25

Nie ma co ukrywać, że warto zacząć przygodę z pszczołami. To prawdziwy relaks, a przy okazji można też liczyć na gratyfikację finansową i zdrowie :)

Lukasz_Baniak

2018-12-21 17:24:32

Nie jestem zwolennikiem pożyczek, ale jak nie ma się środków na start, aktualna praca nie daje możliwości odłożenia, a na rodzinę i znajomych nie można liczyć, to trzeba sobie jakoś inaczej poradzić, nawet korzystając z oferty pożyczkowej. Cel uświęca środki - to wie każdy :)

sc00bi5

2018-12-22 10:46:56

Widząc nagłówek posta miałem nadzieję na praktyczne informację "jak zacząć hodowlę pszczół", a tutaj rozczarowanie. Połowa artykułu to poradnik jak wziąć kredyt, i to najlepiej chwilówkę. Reszta to pozytywy płynące z takowej hodowli. Jedyna informacja to fakt, że inwestycja kosztuje. Rozumiem zasadę działania artykułów sponsorowanych ale w takim razie artykuł powinien jakoś inaczej zostać nazwany.

blondynekkrk

2019-01-01 14:41:04

Jestem za tym, żeby artykuły sponsorowane były inaczej oznaczane. Może jakiś inny kolor? Pomyślcie nad tym :)

Weź udział w dyskusji:




  Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Szaszłyki z marynatą miodową

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Ryż cytrynowy z miodem

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Filet limonkowo-miodowy z ziołami