Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Raport brytyjskich naukowców o wymieraniu pszczół 2016 Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1460

Przejdź do artykułu Raport brytyjskich naukowców o wymieraniu pszczół 2016

Zaloguj się aby obserwować temat

tulipan

2016-12-08 19:27:58

więcej chemi dla rolnictwa to szybciej pszczółki po umierają a my za nimi w krótkim czasie pora przekonaćn aszych włodarzy żeby nie myśleli tylko o pieniądzach gdy pszczólki odejdą forsa im już nie będzie potrzebna

wowosowa

2016-12-14 17:32:00

Czy brytyjscy naukowcy, te sześć ogólnych zdań również nazwali "raportem"?

arek

2016-12-14 19:53:18

wowosowa to pewnie skrót informacji. Jest podane źródło w przypisie.

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Sałatka z kurczakiem, marynowanym pieprzem i miodem

Letnia sałatka z szynką, melonem i miodem

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Skład miodu

Działanie antyoksydacyjne (aktywność antybakteryjna) miodu

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Tartaletki na słodko z bananami i czekoladą

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Wigilijne łazanki na bogato