Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Sezon pszczelarski 2016 w województwie opolskim Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1380

Przejdź do artykułu Sezon pszczelarski 2016 w województwie opolskim

Zaloguj się aby obserwować temat

Bikej0909

2016-11-15 13:07:23

noi co z tym miodem z ukrainy?
kiedy wprowadzi sie wieksze cło?

oro54

2016-11-15 14:54:56

Cła nie będzie. Jedyna nadzieja w tym, że ten miód będzie poddawany kontroli na zawartość w nim środków nie dopuszczonych do stosowania na terenie Unii.

michal-trabka

2016-11-16 07:41:16

Obawiam się, że żadnych kontroli nie uświadczymy. Teraz już służby sobie słabo radzą, a co dopiero gdy większe ilości zostaną wprowadzone do Polski.

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.) - Podstawowe informacje

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu

Rola murarki ogrodowej w uprawach sadowniczych

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Pieczone owoce z miodem i płatkami owsianymi

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Ogórki z miodem

Pierniczki na miodzie

Ciasteczka imbirowe z miodem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Rolada z szynki z pastą ziołową z olejem rzepakowym i morelami

Pularda w złotem kolorze z kartoflanymi kulkami