Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Chlotianidyna bezpieczna dla pszczół - stanowisko koncernu Bayer Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1561

Przejdź do artykułu Chlotianidyna bezpieczna dla pszczół - stanowisko koncernu Bayer

Zaloguj się aby obserwować temat

arek

2016-10-21 08:30:21

Nie wiem na ile można wierzyć badaniom prowadzonym przez tak duży koncern...

oro54

2016-11-14 20:28:35

Paranoja! Główny zainteresowany jest sędzią we własnej sprawie. A co z badaniami wykazująch na obecność neonikotynoidów w oleju rzepakowym i na co się one rozpadają, gdy użyje się tego oleju do smażenia. O tym cisza, bo "po co babcię denerwować" resztę dośpiewajcie sobie sami.

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Ananas w czekoladowym cieście

Puchowa owsianka na różanym mleku

Klasyczna truskawka z miodem

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Święto Pszczoły w Gminno-Parkowym Centrum Kultury i Ekologii w Plichtowie 2016

XXII Forum Pszczelarzy w Przysieku

XXXVI Barzkowickie Targi Rolne Agro Pomerania 2024

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Miodowe ciasto z sezamową bezą