Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

IX Świętokrzyskie Święto Pszczoły w Bałtowie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 1259

Przejdź do artykułu IX Świętokrzyskie Święto Pszczoły w Bałtowie

Zaloguj się aby obserwować temat

banan

2016-08-19 08:19:51

zapowiada sie kolejne bardzo udane wydarzenie. gdyby nie odleglosc jaka mnie dzieli, w tym roku bylbym. na pewno w przyszlym sie pojawie, bez dwoch zdan!

JanWysocki

2016-08-21 01:23:10

Byłem. Kupiłem nowy preparat Vitaeapis narazie na 10 rodzin. Zobacze go na zime. Czy ktoś go stosował? Doktor Arsułowicz mówił wykład o nim. Byłem ale było mało ludzi. Organizatorzy nawet nie poinformowali że będzie tyn wykład, a szkoda. Przypadkiem po zjedzeniu golonki zajrzałem na salę. Wykład bardzo ciekawy i ładnie przez doktora mówiony.
Dowiedziałem się czegoś nowego o instynkcie higienicznym rodziny pszczelej i jakie ma to znaczenie dla zdrowia pszczół. Jakiś profesor, zapomniałem nazwiska wymyślił go na ochronę przed opryskami. Za tródne to dla mnie ale ponoć pobudza on i jednocześnie chroni jakieś receptory układu nerwowego pszczoły. Może to być naprawdę coś wartościowego. Zobacze.

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Pszczoły w szkole w czerwcu

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Szkolny Dzień Pszczoły

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll