Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Komentarze do artykułów

Odnaleziono skradzione ule z Mogiłowa pod Nidzicą Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3338

Przejdź do artykułu Odnaleziono skradzione ule z Mogiłowa pod Nidzicą

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

Adam_Poch

2016-04-27 19:19:26

Super wiadomość! Chyba odetchnęli z ulgą. Policja spisała się na medal!!

blondynekkrk

2016-04-27 19:51:13

Masakra! Pistolet? Ciekawe ile grozi im lat za posiadanie broni...

Antoni

2016-04-27 20:27:50

Ciekawe czy to był jakiś odłam bardziej zorganizowanej grupy przestępczej. Skoro odnaleźli ich kryminalni, to raczej nie byli to pierwsi lepsi złodzieje...

mati

2016-04-27 22:17:39

co za goscie nogi z tylkow im powyrywac tak dla przkladu rzeby inni kradli

Probision

2016-04-27 23:19:09

To i może Policja z Biskupca się spisze na medal i moje ule odnajdzie.;)

Probision

2016-04-27 23:48:22

A złodziejowi nogi i łapki po wyrywa W sumie 10 uli 2 jeszcze za czasów Rosji Carskiej i 8 nowych od P.Łysonia.

michal1972

2016-04-28 06:55:04

Panowie i Panie, oznaczajmy ule i róbmy zdjęcia swoich pasiek. To zawsze pomoże! Brawa dla policji! Ciekawe czy znajdą się pozostałe ule i czy dowiemy się, co było motywem złodziei.

Probision

2016-04-28 09:22:06

Zgadza się znaczmy ule Ale moje to chyba jedyne w kraju Bo u nikogo jeszcze takich nie spotkałem w ostatnich 20 latach.Co do nowych uli to się zgodzę.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Arboretum Inspiruje

Arboretum Inspiruje

Partner serwisu

Projekt edukacyjny realizowany w Gimnazjum Publicznym nr 1 im. Ks. Jana Twardowskiego w Czechowicach-Dziedzicach. W tym roku działania projektowe skupiają się wokół pszczół. Projekt jest laureatem konkursu grantowego „Z Kujawskim pomagam pszczołom”. Więcej na Facebook'u: Arboretum-Inspiruje

Kolorowanka o pszczołach dziełem gimnazjalistek

Arboretum Inspiruje do pomagania pszczołom

Arboretum Inspiruje podczas Święta Pszczół

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Koło Pszczelarzy w Mińsku Mazowieckim

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska założona przed II wojną światową działająca głównie na terenie powiatu mińskiego, ale zrzeszająca również pszczelarzy z innych rejonów. Celem Koła jest prowadzenie wszechstronnej działalności na rzecz pszczelarstwa i ekologii. Duży nacisk kładziony jest na edukację pszczelarzy jak również poszerzanie świadomości dzieci i młodzieży o roli pszczół w ekosystemie.

I Mazowiecka Konferencja Pszczelarska w Mińsku Mazowieckim

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll