Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Gospodarka pasieczna

Miodarka firmy Anna - opinie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 16857

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

Arkadiusz81

2014-11-24 19:12:52

blondynekkrk, jak chcesz kupić bez dofinansowania i poza sezonem to pewnie czekać nie będziesz musiał, ale zazwyczaj wszyscy na ostatnią chwilę kupują i producent chyba zaczyna się blokować. Producent musi ci ją przywieźć na miejsce i czasami zbiera zamówienie, żeby z jedną miodarką nie jechać przez pół kraju. Mi tak to tłumaczono jak tam wydzwaniałem.

michal1972

2014-11-25 11:16:16

Jak zaczynałem swoją przygodę z pszczelarzeniem, dostałem poniekąd w spadku starą, wysłużoną miodarkę Anny. Powiem Wam, że byłem z niej bardzo zadowolony. Do dzisiaj osobą, które pytają mnie o wybór miodarki, zachwalam właśnie tą firmę.

mati

2014-11-26 08:34:30

o i sie pojawily osoby co majom takom miodarke czyli wiadomo ze nie ma takich paramatrow co powinna miec i sie czeka durzo na nia ale jak sie dostanie to dziala

michal1972

2014-11-27 10:12:57

Mati, nie wiem czy nie miała takich parametrów, co powinna. Wtedy nie myślało się o tym. Człowiek był zafascynowany i podekscytowany pierwszym w życiu miodobraniem... To były czasy...

marcin

2014-11-29 09:55:56

Każda miodarka, bez względu na markę, ma swoje plusy i minusy. Ja bym porównał je do samochodów. Można kupić drogi, z niesamowicie zaawansowany technicznie, i tani, który będzie z zewnątrz wyglądał licho, a i parametry będą równie kiepskie. Oba mogą się zepsuć po tygodniu użytkowania. Oczywiście, jest jeszcze gwarancja i kwestia jej respektowania przez producenta/sprzedawcę. Sam jednak sądzę, i tym bym się kierował podczas dokonywania wyboru, że warto wspomagać polski biznes. Mając środki finansowe, wątpię żeby jakakolwiek firma, wydała je na bieżącą obsługę. Nadwyżkę zapewne przeznaczą na B+R i podniesienie jakości i konkurencyjności swoich produktów.

Lukasz_Baniak

2014-11-30 11:39:24

Nie spodziewałem się, że aż taką wywołam dyskusję. Dzięki za wypowiedzi! Generalnie z tego co widzę, to chyba miodarki Anny nie są zbyt popularne, a jak są to mają ich użytkownicy różne zdanie. Głównie w miarę dobre. Mnie przekonuje cena i parametry techniczne, choć dzięki Wam, widzę że tym się sugerować nie można. Czas realizacji zamówienia mnie nie przeraża. Mam póki co sprawną Łysonia więc spokojnie.

mati

2014-12-01 11:47:25

kapuje ale chyba nie szanuja klientow skoro tak dlugo tszeba czekac na dostawe

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Sos malinowo-miodowy

Pstrąg z miodem w sosie orzechowym

Udka kaczki z gruszkami karmelizowanymi w miodzie