Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Ekonomika pszczelarstwa

Skup miodu - gdzie? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 80031

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3

blondynekkrk

2015-07-20 14:55:05

@mortalcombat, moim zdaniem niektórzy pszczelarze nie do końca potrafią sprzedać swój miód. Jak się czasem pytałem po stoiskach o właściwości danego miodu, to mi odpowiadali tak od niechcenia, albo wcale, albo bez konkretów. Pewnie byłem setnym klientem, który o to pytał, ale tak się nie powinno robić. Klient to klient. I w ten sposób właśnie tracą takie osoby na wizerunku, a później tracą klientelę.

Ty może masz inaczej bo sprzedajesz miód w swojej okolicy. Wszyscy Cię znają i od lat u Ciebie biorą miód. Pewnie też Twoja pasieka nie ma 100 pni żeby pojawił się problem zbytu:) Ale tylko się domyślam:) Jak możesz to rozwiń moją myśl :)

tomekatomek1999

2016-01-11 21:39:35

Cześć! Dodam od siebie, że Bartnik Kujawski również prowadzi skup miodu.

P.W. BARTNIK KUJAWSKI
Adam Strzeszewski
Ul. Stolarska 6B
86-021 Maksymilianowo
e-mail.: biuro@bartnik-kujawski.pl
http://www.bartnik-kujawski.pl
Tel.: +48 515 933 522
NIP: 554-271-48-85
REGON: 340903836
The United Kingdom
Andrzej Zalewski
Phone: +44 778 039 99 36
e-mail.: foodshackuk@gmail.com

tulipan

2016-11-14 19:13:20

jaka jest cena miodu w skupie drodzy koledzy

Strony: 1 2 3

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Anna Celińska

Anna Celińska

Autorka tekstów

Dziennikarz z wykształcenia, zawodu i pasji. Żaden temat nie jest jej obcy, a pszczoły z artykułu na artykuł uwielbia coraz bardziej. Na PortalPszczelarski.pl wrzuca teksty według najważniejszego klucza – informować, radzić, wyjaśniać to, co ważne dla Was. Bo bez czytelnika nie miałoby sensu pisanie.

Rola feromonów matki pszczelej

Zakładanie pasieki a działalność nadzorowana przez inspekcję weterynaryjną

Jak pszczoły produkują wosk?

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Varroa sp. jako immunosupresor chorób wirusowych

Metody oceny stopnia inwazji Varroa destructor

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie