Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Ekonomika pszczelarstwa

Skup miodu - gdzie? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 82351

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3

blondynekkrk

2015-07-20 14:55:05

@mortalcombat, moim zdaniem niektórzy pszczelarze nie do końca potrafią sprzedać swój miód. Jak się czasem pytałem po stoiskach o właściwości danego miodu, to mi odpowiadali tak od niechcenia, albo wcale, albo bez konkretów. Pewnie byłem setnym klientem, który o to pytał, ale tak się nie powinno robić. Klient to klient. I w ten sposób właśnie tracą takie osoby na wizerunku, a później tracą klientelę.

Ty może masz inaczej bo sprzedajesz miód w swojej okolicy. Wszyscy Cię znają i od lat u Ciebie biorą miód. Pewnie też Twoja pasieka nie ma 100 pni żeby pojawił się problem zbytu:) Ale tylko się domyślam:) Jak możesz to rozwiń moją myśl :)

tomekatomek1999

2016-01-11 21:39:35

Cześć! Dodam od siebie, że Bartnik Kujawski również prowadzi skup miodu.

P.W. BARTNIK KUJAWSKI
Adam Strzeszewski
Ul. Stolarska 6B
86-021 Maksymilianowo
e-mail.: biuro@bartnik-kujawski.pl
http://www.bartnik-kujawski.pl
Tel.: +48 515 933 522
NIP: 554-271-48-85
REGON: 340903836
The United Kingdom
Andrzej Zalewski
Phone: +44 778 039 99 36
e-mail.: foodshackuk@gmail.com

tulipan

2016-11-14 19:13:20

jaka jest cena miodu w skupie drodzy koledzy

Strony: 1 2 3

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Miodobranie - krok po kroku

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Tadeusz Kaczkowski

Tadeusz Kaczkowski

Autor artykułów

Urodziłem się na Podolu. Jestem synem pszczelarza. Prowadzę własną pasiekę od 60 lat.

Trutowienie matek pszczelich

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?