Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Ekonomika pszczelarstwa

Sprzęt pszczelarski z Allegro? Opinie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 5288

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

michal1972

2014-04-03 09:16:19

Na jedną rzecz raczej nie. Chyba że byś kupował używany sprzęt. Z resztą wszystko zależy od polityki sprzedawcy. Na pewno ma jakiś margines przeznaczony na rabaty.

blondynekkrk

2014-04-07 10:54:47

Ale czasem jest tak, że jest ktoś na Allegro i ma równocześnie sklep stacjonarny. Można pójść obejrzeć a później kupić przez Allegro.

mlody_pszczelarz

2014-04-21 13:48:42

ja kupuje ze stron producentow, a nie przez alegro

michal1972

2015-02-03 13:11:10

Pozwolę sobie odświeżyć temat. Skoro dział ogłoszeń został teraz ładnie i przejrzyście przygotowany, a producenci sprzętu pszczelarskiego zaczęli się na nim ogłaszać, to dostaliśmy nowe źródło czerpania informacji o produktach i tym samym nową szansę na atrakcyjny zakup sprzętu.

banan

2015-02-05 08:08:12

ja kiedys kupilem widelec do odsklepiania i wszystko przyszlo jak nalezy. nie masz czego sie obawiac. jest zabezpieczenie z tego co pamietam do 10 tys. zlotych, jakbys zamiast zakupionego sprzetu dostal cegle albo ziemniaka.

factis

2015-04-02 09:22:35

@banan, wiem widziałem ale jakoś temu nie wierzę.

@michal1972, masz rację. Ale najlepiej w takich przypadkach osobiście odwiedzić kupującego a nie kupować kota w worku.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Wojewódzki Związek Pszczelarzy w Warszawie

Partner serwisu

Organizacja pszczelarska działająca na terenie województwa mazowieckiego, zrzeszająca okoliczne koła pszczelarzy. Związek dba o edukację pszczelarzy zapraszając do Dyskusyjnego Klubu Pszczelarza ciekawych wykładowców, a poprzez swoje działania umożliwia członkom kół zaopatrzenie w matki, leki i sprzęt pszczelarski.

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower - prelekcja p. Adriana Suszki. Cz. 2.

BeePower! w Polsce i za granicą

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Biały miód leśny z Mount Oku

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.