Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Ekonomika pszczelarstwa

Gdzie kupić tanio cukier? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 12545

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

banan

2014-01-16 16:32:07

jak w temacie. w zeszlym tygodniu w carrefourze byl po 2,5zł/kg

pszczelarka78

2014-01-16 22:42:13

a po co Ci teraz cukier?

banan

2014-01-23 11:08:13

na zapas, bo na co teraz?

mlody_pszczelarz

2014-01-24 15:04:37

ja karmie pasza, wiec nie interesuje sie cukrem

mati

2014-01-24 20:46:27

w cukrowni najtaniej ale pewno tszeba wzionc wiencej niz kilka kilo

blondynekkrk

2014-01-25 13:08:09

A po co cukier?

factis

2014-06-16 12:28:36

Aż chce się napisać - w cukrowni. Niestety już dawno w Polsce nie ma polskich cukrowni... Trzeba poszukiwać promocji w hipermarketach albo interesować się ofertą Makro albo Selgrosa (w większych miastach). Ewentualnie można dogadać się w kilka osób i pojechać do jakiejś hurtowni spożywczej i jednorazowo kupić większą partię i dzięki temu zgarnąć jakiś pokaźny rabat.

blondynekkrk

2014-06-17 10:01:36

Odkopałeś stary temat na forum. Ja już zdążyłem się zorientować, że cukier służy podkarmianiu pszczół. Smutne to, że nie mamy polskich cukrowni. Temat znany bo w Internecie huczało, że Niemcy rozkupili nasze cukrownie, żeby je później zamknąć. Ale podoba mi się pomysł z kupowaniem grupowym cukru w hurtowni. Faktycznie można przy dużej ilości zaoszczędzić kilka ładnych złotych.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Biały miód leśny z Mount Oku

Historia pszczelarza-sapera. Cz. 2.

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Łukcie

Partner serwisu

W Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Łukcie realizowany jest projekt ekologiczny "Pszczoły Lubię". Projekt jest laureatem konkursu grantowego "Z Kujawskim pomagamy pszczołom". Grant ufundowała firma ZT Kruszwica S.A. Organizatorem konkursu jest Fundacja Nasza Ziemia. Koordynatorkami projektu są Elżbieta Piotrak i Magdalena Palińska.

Pszczoły Lubię. Cz. 2.

Pszczoły Lubię. Cz. 1.

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich