Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Ekonomika pszczelarstwa

Tanie ule wielkopolskie - drewniane Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2104

Zaloguj się aby obserwować temat

Antoni

2016-05-23 10:26:12

Witam wszystkich. Interesują mnie tanie, drewniane ule wielkopolskie. Jestem z okolic Łodzi ale nie ma problemu żebym podjechał z przyczepką w inne miejsce albo dogadał się odnośnie odpłatności za tradycyjny transport. Którego producenta polecacie i dlaczego?

eryk16

2016-05-23 19:03:22

Dużo dobrego słyszy się o firmie Bartnicy.pl Nie wiem jak z kwestią transportu ale myślę, że to kwestia dogadania się. Nie ma co bezpośrednio zamawiać kuriera przez oficjalne strony. Jak chce się przyoszczędzić na przesyłce to warto wykorzystać pośredników, np. kurjerzy.pl Jest nawet o połowę taniej!

mati

2016-05-23 22:06:36

samemu ule morzna wykonac i jes taniej i lepiej tanie ule sa slabe a drogich nie warto brac bo ukradnom

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Stan warrozy w pasiekach za pomocą obserwacji osypu zimowego - badanie

Varroa sp. jako immunosupresor chorób wirusowych

Oddziaływanie Varroa destructor na rodzinę pszczelą

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Słodka sałatka z kurczakiem

Ciasto jogurtowo-miodowe z cynamonem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Kaczka po mazursku

Kaczka w marynacie korzennej pieczona w miodzie pitnym

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych