Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Choroby, zagrożenia i ochrona pszczół

Vitaeapis - opinie Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 11621

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

JanWysocki

2016-08-21 00:36:59

Słyszałem, że na północy kraju grasuje zgnilec. U nas w Świętokrzyskim jeszcze nie. Ostatnio moją uwagę zwrócił nowy specyfik Vitaeapis. Myślę, że temat podnoszenia instynktu higienicznego rodziny pszczelej jest podstawą zdrowia pszczół. Poczytajcie prace Prof. Marli Spivak z US. Właśnie go zakupiłem i mam zamiar użyć do podkarmiania na razie na 10 rodzin. Co myślicie o tym preparacie? Stosował go ktoś?

anteksaniuk

2017-02-09 17:30:08

w trakcie stosowania i po nie ma jakis niepojacych zachowan.korzystaja z okazji przy slonecznej pogodzie czyszcza sie.zobaczymy na wiosne co bedzie.napewno warto stosowac oprocz chemii.inne naturalne srodki do walki z warroza i innymi chorobami

SlawekW

2018-08-21 13:52:56

Firma z Lublina rozdaje preparat vitaapis aby w zamian pisać na forum i reklamować tanim i płytkim sposobem ten vitaapis. Podobno jak się dobrze pogada z tymi Jasinami co dostają wszystkie vitaapisy za darmo to też dadzą bo dotarłem od pszczelarza który dostał 3 preparty wzamian że napisze same pochlebstwa tylko szybko jeszcze w lipcu. Jak mi pozwoli to podam jego telefon i zaintersowani mogą sprawdzić osobiście bo jest wściekły na polankowiczów którzy podzielili się darmowymi preparatami do badań a on się nie załapał. A tych badań nikt nie zrobił i nic nie zanotował więc to kolejna ściema że zbadany przez pszczelarzy z polanki. Gdzie te potwierdzone badania i te patenty na składniki tego vitaapisu i jego działanie? Pszczelarz karpacki też dziwnie jakby ktoś mu nakazał zaczął reklamować prof Gogusiowi ten preparat. Pewnie też dostał gratisy i teraz musi się wywiązać. To smutne że poraz kolejny w kłamliwy sposób ktoś chce wyciągnąć tylko pieniądze od biednych pszczelarzy zamiast skupić się na pracy naukowej. Tylko trudno bo z naukowcami z Lublina ten profesorek też się pokłócił i z jednej lubelskiej szkoły też go wyrzucili i nikt z nim nie chce mieć do czynienia. Ciekawe dlaczego? Niech pszczelarze dzwonią do Lublina, telefon podany w kserokopi i zamawiają to pseudocudo na wszystko na trucie na zgnilca waroze otorbielaka kupę miodu i na wszystkie kataklizmy ziemskie choć na jedno działa najlepiej czyli na wyciągnięcie kasy z portfela. Trzeba stosować stare sprawdzone metody i nie zakłócać życia pszczołom.

Załączniki:

Vitaeapis - opinieVitaeapis - opinieVitaeapis - opinieVitaeapis - opinie

blondynekkrk

2018-08-25 12:50:17

SlawekW - to bardzo ciekawe co piszesz... ale może być coś w tym. Wystarczy popatrzeć na ich stronę internetową, gdzie nie ma ani krzty informacji o firmie. To nie jest wstyd napisać, że jest się startupem. Wstyd jest na samym początku zatajać prawdę lub kombinować...

tulipan

2018-09-02 19:38:18

oby nie bylo tak jak z hive lajf zeby tylko zarobjc ja go zastosowalem zadnego skutku tylko kase wydalem

JanWysocki

2018-09-04 16:47:31

Witam,
SławekW stracił twarz w dyskusji na polance - kompromitacja: http://forum.spp-polanka.org/topic/445-vitaeapis-new/page-17
Odnośnie Vitaeapis to najpierw go zastosujcie a potem się wypowiadajcie. Inaczej taki wpis nie ma sensu.
Ja za preparat płaciłem. Preparat jest naprawdę skuteczny.
Pozdrawiam Jan

blondynekkrk

2018-10-28 12:27:12

I co teraz z tym Vitaeapis? Z tego co widziałem, to środek wrócił do łask.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Agata Wojtuń oraz Agnieszka Strózik

Koordynatorki projektu "Pszczoły w szkole"

"Pszczoły w szkole" to projekt realizowany w Katolickiej Szkołe Podstawowej SPSK im. Jana Pawła II w Chojnach i nagrodzony w konkursie grantowym "Z Kujawskim pomagamy pszczołom".

Młodzi detektywi szukają miejsc przyjaznych pszczołom

Pszczoły w szkole w czerwcu

Szkolny Dzień Pszczoły

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Ser Brie w cieście francuskim z dodatkiem miodu

Chleb z szafranem i miodem

Kapusta czerwona z porto

Ernest Bryll

Ernest Bryll

Autor tekstów

Polski poeta, pisarz, autor tekstów piosenek, dziennikarz, tłumacz i krytyk filmowy. Właściciel strony bryll.pl

Modlitwa - Ernest Bryll

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Miodowe ciasto z sezamową bezą

Pierniczki świąteczne z miodem

Ciasto z mąką z czarnego ryżu