Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Baza pożytkowa

Wydajność miodowa roślin miododajnych Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 4939

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

mlody_pszczelarz

2014-06-21 22:16:16

ja bym jeszcze dodal od siebie, ze to tez roslina raczej wysiewana jako poplon

factis

2014-06-24 08:35:27

Mlody_pszczelarz - jeżeli mówisz o facelii to się zgadzam z Tobą nawet w 101%. Jeżeli o jakiejś innej to już nie do końca.

blondynekkrk

2014-06-30 11:14:41

Jakby ktoś miał taką tabelkę to fajnie by było ją opublikować.

emil

2014-06-30 22:29:40

Myślę, że w wyniku naszej pracy, taka się pojawi, ale wymaga to zestawienia bardzo wielu roślin.

pszczelarka78

2014-07-03 11:12:30

ale podejrzewam, że szukając na podstawie dostępnych roślin, to będzie bardzo pracochłonne, bo roślin jest przecież wiele, ale chętnie bym się zapoznała z takim zestawieniem

Lukasz_Baniak

2014-07-06 13:04:29

No niestety nie mam tej tabelki. Nie mogę tego znaleźć. Jak kiedyś trafię to prześlę administratorom.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili

Łosoś w musztardzie i miodzie

Magdalena

Magdalena

Autorka przepisów kulinarnych i bloga nadpaleniskiem.blogspot.com

Dorastając w babcinej kuchni, nauczyłam się, że najlepsza kuchnia to polska kuchnia i to ją uwielbiam najbardziej. "Chwilowo" udomowiona mama na pełen etat, chwytająca życie za rogi, nie bojąca się wyzwań w żadnej sferze. Z pasji: kucharka i smakoszka, z wykształcenia: geograf.

Nalewka jaśminowa z miodem

Majowy miodek z mniszka lekarskiego

Bananowe chipsy z miodem

Marcin Balana

Marcin Balana

Redaktor serwisu PortalPszczelarski.pl

Doktorant na Uniwersytecie Ekonomicznym we Wrocławiu. Punktualny, towarzyski, zawsze z milionem nowych pomysłów, które stale przybliża użytkownikom portalu PortalPszczelarski.pl

Święto Miodu w Skansenie w Chorzowie 2016

Spożycie ekologicznej żywności w Polsce jest 15 razy mniejsze niż na Zachodzie. Rynek będzie jednak rósł

Modyfikacje na Portalu Pszczelarskim do stycznia 2015 r.

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

BeePower! w Polsce i za granicą

Bee Power i Enactus WSZiB nagrodzony w konkursie! Cz. 1.

BeePower – Be or not to be, depends on a bee!