Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Baza pożytkowa

Wierzba rekordowa w tym roku Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2333

Zaloguj się aby obserwować temat

Sylwek

2016-04-06 16:35:28

Ciekaw jestem jak u Was, ale u mnie wiosna 2016 przejdzie do historii. Jeszcze nie widziałem, żeby tak dziewczyny targały pyłek do ula kiedykolwiek.

oro54

2016-04-06 21:03:40

Kwitnie podbiał, kwitną wierzby, rozkwitają ałycze i zaraz po nich klony, robi się kolorowo i zielono. Agresty całe w pąkach i już na dniach rozkwitną tak jak brzoskwinie i morele. Wiosna przybyła.

michal-trabka

2016-04-06 22:33:00

Właśnie u mnie w tym roku dość kiepsko, choć na około jest co kwitnąć. Ciekaw jestem czemu tak...

blondynekkrk

2016-04-08 13:14:52

Widzę po facebooku jak wiele osób publikuje zdjęcia pszczółek na wierzbach i innych aktualnie kwitnących roślinach. Cieszy to oko, oj cieszy :)

Antoni

2016-04-10 22:10:23

Pięknie wszystko budzi się do życia. Kwitnie także cebulica.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Domowa musztarda z miodem

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Chleb na owsiance z miodem

Marta Stachowiak

Marta Stachowiak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga My Sweet Morning

Blogerka kulinarna (celebrate-your-morning.blogspot.com), na co dzień praktykująca słodkie śniadania. Prawdziwa koneserka miodów. Miłośniczka zdrowego i smacznego trybu życia. Swoją artystyczną duszę ujawnia nie tylko na talerzu ale również w rysunku i decoupage'u.

Serniczki z malinami i miodem

Tosty na słodko

Banan w cieście

Monika Czyżewska

Monika Czyżewska

Tęsknota za zdrowym, prostym, jakościowym życiem blisko natury, wolnym od chemii zaprowadziła mnie do momentu w życiu, kiedy zaczęłam wypiekać domowe chleby, przygotowywać przetwory no i... domowe kosmetyki. Na moim blogu www.naturalnie-ze-naturalnie.blogspot.com dzielę się z pomysłami na mydła naturalne ręcznie robione i nie tylko. Mam nadzieję, że tak jak ja zmienicie swoje postrzeganie pielęgnacji i zdrowia i stanie się to Waszym stylem życia.

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Ewidencje przy rozliczaniu się na podstawie PKPiR

Koszty pośrednika handlu produktów pszczelich

Obowiązki pszczelarza na koniec roku podatkowego