Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Baza pożytkowa

Bezpłatne nasiona roślin miododajnych od Syngenty Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 2206

Zaloguj się aby obserwować temat

Sylwek

2016-04-06 16:10:19

Siema! Dotarła do mnie informacja od kolegi, że można jeszcze starać się o bezpłatne nasiona roślin miododajnych od firmy Syngenta.

Żeby mieć szansę na otrzymanie roślin trzeba do 7 kwietnia 2016 r. do 16:00 wysłać maila na adres: owady.pozyteczne@syngenta.com wpisując:

- imię i nazwisko
- dane teleadresowe (ulicę, kod pocztowy, pocztę, numer telefonu)
- zgodę na wykorzystanie danych osobowych (przeklejenie tego co niżej skopiowałem)

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Syngenta Polska Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie 01-748, ul. Szamocka 8 (KRS 0000017224) dla celów związanych z akcją promocyjną „Operation Pollinator – Akcja na rzecz Owadów Zapylających”. Udostępnienie danych ma charakter jednorazowy (okolicznościowy), zaś podane dane są niezbędne dla realizacji (potencjalnego) świadczenia Syngenta. Jednocześnie oświadczam, iż znam przysługujące mi uprawnienie do wglądu i poprawiania moich danych (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych.

Pozdro!

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Stefan Jerzy Siudalski

Stefan Jerzy Siudalski

Autor artykułów

Kłodzczanin z urodzenia, obecnie mieszkaniec Warszawy. Osoba posiadające doświadczenie w różnych dziedzinach, w tym: w pszczelarstwie, poszukiwaniu wody, ochronie mienia. Emerytowany redaktor naczelny pisma Ochrona mienia, wykładowca w dziedzinie technicznej ochrony mienia oraz kierownik pracowni projektowania i produkcji aparatury naukowej.

Cztery pory roku czyli piosenka o Rębkowie

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Magdalena Faltyn

Magdalena Faltyn

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniakrokusia.co.uk.

Na co dzień mama, której pasją jest gotowanie, czytanie książek oraz zwiedzanie ciekawych miejsc.

Koktajl z mango i ananasa z mlekiem kokosowym

Łosoś w musztardzie i miodzie

Kurczak w sosie miodowo-musztardowym z nutką chili