Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Apiterapia i kosmetologia

Przepis na własny krem z miodem Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3064

Zaloguj się aby obserwować temat

factis

2014-04-02 19:54:45

Nie wiem czy na tym portalu widziałem ten przepis czy nie. Jak tak to mogę prosić o link? A jak nie to o przepis?

michal1972

2014-04-03 09:19:45

Uprzedzę tym razem administratorów. Jak sobie wpiszesz w wyszukiwarkę krem i klikniesz szukaj to pośród przepisów znajdziesz ten na krem z miodem. Ewentualnie przekopiuj sobie ten link: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/202/jak_zrobic_krem_z_miodem.html Pozdrawiam

emil

2014-04-09 15:37:28

Dziękujemy za wsparcie Michale :)

Sylwek

2014-04-17 10:51:09

Ehhh też czytałem ten artykuł i też mógłbym odpowiedzieć. Może następnym razem.

marcin

2014-04-25 08:00:02

Cieszę się, że za przykład wzięty został mój artykuł.

factis

2014-05-24 10:15:26

Właśnie przed chwilą odpowiedziałem tutaj w podobnym temacie. Przepisy wypróbowałem i polecam. Da się je w łatwy sposób przygotować. Problem natomiast pojawia się z opakowaniem... ciężko znaleźć coś ładnego na prezent.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Pierniczki świąteczne z miodem

Wiktoria Bajek

Wiktoria Bajek

Autorka tekstów

Studentka pedagogiki o specjalności resocjalizacja. Na co dzień pasjonatka pszczół miodnych i nie tylko. Szczególnie zainteresowana warunkami optymalnymi dla bytowania i rozwoju pszczół. Pasjonatka przyrody i długich spacerów.

Poliuretan czy drewno - który materiał lepszy na ul?

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Martyna Walerowicz

Martyna Walerowicz

Autorka tekstów

Dziennikarz. Ukończyła studia ogrodnicze, na których zajmowała się pszczelarstwem i owadami zapylającymi.

Royalaktyna a rozwój matki pszczelej

Webinarium Kim & Jim show: I bought bees. Now what? 2016

Pszczoła na kofeinie i miód kawowy