Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Apiterapia i kosmetologia

Właściwości mleczka pszczelego [video] Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 4146

Zaloguj się aby obserwować temat

blondynekkrk

2016-08-25 07:58:34

Dla zainteresowanych udostępniam film nt. właściwości mleczka pszczelego. Enjoy!

arek

2016-09-30 10:34:18

Czy tylko mnie tnie ten filmik? Generalnie dużo ciekawych informacji, ale strasznie mnie się przycina obraz :( Wie ktoś czemu tak jest? Czy ktoś ma podobnie?

michal-trabka

2016-10-01 08:35:51

Filmik widziałem już wcześniej, ale nie komentowałem. Wart jest obejrzenia.

@arek, jak Ci się wiesza, to weź powyłączaj niepotrzebne programy, które działają Ci w tle i wyczyść historię przeglądarki.

jarekkales

2019-02-14 14:05:10

o, super filmik! dobrze, że mam mleczko pszczele

oro54

2020-11-20 12:48:02

Smutne, ale prawdziwe prof. Bogdan Kędzia nie żyje. Odszedł w lipcu bieżącego roku jeden z niewielu, którzy poświęcili swoje życie apiterapii. Bywałem na jego wykładach. Pozostawił ogromny dorobek naukowy z którego możemy korzystać. Cześć jego pamięci.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Piotr Chmielewski

Piotr Chmielewski

Autor tekstów

Student Wydziału Biologii i Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. Członek Ligi Ochrony Przyrody oraz Koła Naukowego Przyrodników UAM. Interesuje się ochroną przyrody i prawem ochrony środowiska.

Pszczoły olbrzymie i czarny miód leśny

Projekt Bartnik i polskie więziennictwo

Biały miód leśny z Mount Oku

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Fundacja Nasza Ziemia

Fundacja Nasza Ziemia

Partner serwisu

Organizacja pozarządowa założona w 1994 roku. Realizuje cele mające status pożytku publicznego, specjalizując się w edukacji ekologicznej i obywatelskiej.

Wyniki konkursu grantowego Z Kujawskim pomagamy pszczołom II

Konkurs grantowy - Z Kujawskim pomagamy pszczołom

Wyniki konkursu grantowego - z Kujawskim pomagamy pszczołom