Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Biologia pszczół

Łączenie agresywnej rodziny z odkładami

Ostatni wpis: 2014-01-26 18:22:53, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 6

Pszczoły nie pobierają pokarmu

Ostatni wpis: 2014-02-01 15:19:42, autor: Sylwek, Odpowiedzi: 6

Dokarmianie pszczół w styczniu

Ostatni wpis: 2014-01-16 22:12:46, autor: factis, Odpowiedzi: 9

Po czym rozpoznać rasę pszczół?

Ostatni wpis: 2014-01-10 08:53:55, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 9

Składanie jaj przez matkę pszczelą zimą

Ostatni wpis: 2014-01-09 22:04:10, autor: mlody_pszczelarz, Odpowiedzi: 8

Budowa pszczoły miodnej

Ostatni wpis: 2014-11-20 16:59:32, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 15

Rabunek - błąd pszczelarza?

Ostatni wpis: 2014-01-13 17:26:31, autor: Lukasz_Baniak, Odpowiedzi: 17

Jaką rasę pszczół wybrać?

Ostatni wpis: 2013-11-23 17:00:14, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 8
Strony: 1 2 3 4 5 6 7

Rozpocznij dyskusję w kategorii Biologia pszczół

  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Herbatka z miodem na przeziębienie

Lekka sałatka z miodowym dressingiem

Koktajl 3 razy M (Melon, Mango, Miód)

Agata Kurzajak

Agata Kurzajak

Autorka przepisów kulinarnych i bloga ziarenkapieprzu.com.pl

Ukończyła filologię polską i podyplomowe studia z zakresu doradztwa zawodowego na UAM w Poznaniu. Doradca zawodowy i trener. Jej największą pasją jest gotowanie. Uwielbia łączyć różne smaki i odkrywać nowe przyprawy. Miłośniczka zwierząt, filmów dokumentalnych oraz herbaty z miodem i cytryną.

Wiosenna sałata ze szpinakiem i winegretem czosnkowo-miodowym

Koktajl arbuzowo-truskawkowy z miodem

Zielona sałata z dressingiem miodowo-musztardowym