Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Biologia pszczół

Cicha wymiana - co to? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3183

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

blondynekkrk

2014-03-28 11:25:14

Jak wyżej. Co to jest cicha wymiana i kiedy ma miejsce?

marcin

2014-03-31 08:00:25

Troszkę trzeba było poczekać na odpowiedź ale już jest. Polecam dzisiejszy artykuł Emila M. Szymańskiego: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/466/czym_jest_cicha_wymiana_matki_pszczelej.html

factis

2014-04-02 19:46:24

Kolega bzz, który skomentował tamten artykuł ma trochę racji. Z drugiej strony można zawsze napisać kolejny artykuł tym razem o rasach. Przyzwyczaił mnie ten portal do tego, że admini słuchają się swoich użytkowników.

blondynekkrk

2014-04-07 10:57:05

Dziękuję pięknie! :) Zaraz myślę nad jakimś innym pytaniem:P Może trafię na takie, na które będzie ciężej odpowiedzieć;)

emil

2014-04-09 15:42:27

Czekamy w takim razie na pytanie. Może poszukaj w artykułach coś nurtującego?

blondynekkrk

2014-04-10 13:57:57

Macie to dosyć mocno rozpisane i ciężko znaleźć jakieś pytanie. Ale jak się pojawi to napewno się odezwę;)

mlody_pszczelarz

2014-04-21 13:31:25

o musze przeczytac ten artykul, lece do lektury, ale wroce za chwile

banan

2014-04-26 11:41:55

ciekawy artykul. dzieki

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:




  Współpracują z portalem:

Ewa Jarosz

Ewa Jarosz

autor przepisów kulinarnych i bloga dietetykwstolicy.blogspot.com

Dietetyk medyczny, blogerka kulinarna i amator fotografii. Uczy swoich pacjentów jak utrzymać zasady racjonalnego odżywiania czerpiąc przyjemność z jedzenia. Zaraża optymizmem i zdrowym podejściem do życia.

Ciasto orzechowe z miodem

Ser twarogowy z miodem i orzechami

Gruszkowo-jabłkowy mus szarlotkowy

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Figi z jogurtem bałkańskim i pistacjami

Ciasteczka lekko miodowe

Żurawina z miodem i wanilią

Kuba

Kuba

Autor przepisów i bloga Kuba w kuchni (z małą pomocą Mamy)

Jeden z najmłodszych kucharzy w Polsce. Ma 5 lat. Bardzo lubi pływać, śpiewać, czytać i rysować.

Babeczki orzechowo-bananowe z polewą miodową

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele