Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Biologia pszczół

Pszczoły nie pobierają pokarmu Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3696

Zaloguj się aby obserwować temat

Sylwek

2014-01-20 18:54:15

Co może być tego powodem?

mlody_pszczelarz

2014-01-24 13:48:20

moga miec juz zapas albo jest juz za zimno poprostu

michal1972

2014-01-26 18:24:57

Jeżeli nie pobierają pokarmu to najprawdopodobniej nie mają takiej potrzeby. Musisz zdać sobie sprawę z tego, że to są bardzo mądre stworzonka.

pszczelarka78

2014-01-26 22:54:23

a Tobie też się chce jeść cały czas? :P

blondynekkrk

2014-01-28 06:16:38

Mnie tak i bym się też dziwił, że innym nie:)

eryk16

2014-01-31 09:30:10

A po czym to stwierdziłeś? W jakich odstępach czasu sprawdzałeś?

Sylwek

2014-02-01 15:19:42

Ok. Sprawdziłem w krótkim odstępie czasu bo już teraz wszystko ok.

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Paulina Jamrozik

Paulina Jamrozik

Autorka tekstów oraz właścicielka Medis-online.pl

Założycielka Gabinetu Dietetycznego MEDIS. Na co dzień pomaga trwale zmienić nawyki żywieniowe swoim pacjentom. Pokazuje jak pozbyć się zbędnej tkanki tłuszczowej, poprawić samopoczucie, samoocenę, a przede wszystkim zdrowie.

Domowy sposób na wzmocnienie odporności

Celina Habryka

Celina Habryka

Autorka tekstów

Doktorantka w Katedrze Analizy i Oceny Jakości Żywności na Uniwersytecie Rolniczym w Krakowie. Zajmuje się badaniem właściwości fizykochemicznych miodów.

Rodzaje miodu ze względu na pochodzenie

Podział miodów pitnych

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Mirka Lenarcik

Mirka Lenarcik

Autorka tekstów oraz bloga mirosixgotuje.blox.pl

Ukończyła archeologię i anglistykę we Wrocławiu oraz studia doktoranckie w Niemczech. Oprócz gotowania największa pasja to kultura Iranu oraz historia.

Piernik sułtański

Surówka z kiszonej kapusty z miodem i pomarańczą

Imbirowe ciastka z miodowo-cytrynowym lukrem