Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Baza pożytkowa

Jaki pożytek w 2014 r. Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3366

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

banan

2014-03-23 13:11:05

na jakie pożytki sie w tym roku nastawiacie

mati

2014-03-25 07:23:05

to samo rok w rok to sie niesmienia jak sie ma pasieke stacjonarnom

emil

2014-03-25 22:39:36

Pogoda wszystko zweryfikuje.

Lukasz_Baniak

2014-03-26 16:33:09

Jak pogoda będzie tak szalała to trzeba będzie się nie martwić o pożytki a o same pszczoły.

blondynekkrk

2014-03-28 11:30:09

ja mam problem rozwiązany bo dalej nie mam pszczół więc nie mam się czym martwić:) Ale myślę, że może pod koniec tego roku coś z tym zrobię :)

michal1972

2014-03-30 15:02:06

Póki co wszystko wskazuje na to, że to będzie wyśmienity rok dla nas. Oby tylko nie było przymrozków.

emil

2014-04-02 10:33:20

Wracając po chwili, to myślę, że rzepak może trochę miodu dać. Bo pogoda zapowiada, że coś się trafi.

factis

2014-04-02 19:30:27

Sezon się zaczął to i czasu na myślenie nie ma. Na pewno wielokwiat - jak co roku.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:




  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Kolejny krok w ratowaniu pszczół!

O co chodzi w BeePower!?

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Sałata z grejpfrutem, serem pleśniowym i sosem winegret z miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Emilia

Emilia

Autorka przepisów kulinarnych oraz bloga Kuchenna Kontrrewolucya

Całkiem świeżo upieczona tak mama, jak blogerka kulinarna. Fascynatka dobrej kuchni i słowiańskiego folkloru.

Pieczone przepiórki miodowo-cynamonowe z kremem z pieczarek

Sałatka z ogórków w zalewie octowo-miodowej na zimę

Kaczka po mazursku