Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Apiterapia i kosmetologia

Przepis na własny krem z miodem Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3065

Zaloguj się aby obserwować temat

factis

2014-04-02 19:54:45

Nie wiem czy na tym portalu widziałem ten przepis czy nie. Jak tak to mogę prosić o link? A jak nie to o przepis?

michal1972

2014-04-03 09:19:45

Uprzedzę tym razem administratorów. Jak sobie wpiszesz w wyszukiwarkę krem i klikniesz szukaj to pośród przepisów znajdziesz ten na krem z miodem. Ewentualnie przekopiuj sobie ten link: http://www.portalpszczelarski.pl/artykul/202/jak_zrobic_krem_z_miodem.html Pozdrawiam

emil

2014-04-09 15:37:28

Dziękujemy za wsparcie Michale :)

Sylwek

2014-04-17 10:51:09

Ehhh też czytałem ten artykuł i też mógłbym odpowiedzieć. Może następnym razem.

marcin

2014-04-25 08:00:02

Cieszę się, że za przykład wzięty został mój artykuł.

factis

2014-05-24 10:15:26

Właśnie przed chwilą odpowiedziałem tutaj w podobnym temacie. Przepisy wypróbowałem i polecam. Da się je w łatwy sposób przygotować. Problem natomiast pojawia się z opakowaniem... ciężko znaleźć coś ładnego na prezent.

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Sylwia Zielińska

Sylwia Zielińska

Konsultant serwisu

Doktorantka na Uniwersytecie Rzeszowskim, członkini Koła Naukowego Technologów Żywności FERMENT. Interesuje się toksykologią żywności i zanieczyszczeniem środowiska. Dokładna analizatorka i badaczka składu chemicznego miodu. Poza uczelnią, wraz z przyjaciółką ekotesterka i propagatorka żywności ekologicznej (ekotester.pl - strona w przygotowaniu), działaczka w stowarzyszeniu oraz miłośniczka tańca i motocykli.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 2.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 1.

Jak sprawdzić rodzaj miodu? Miód spadziowy. Cz. 3.

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Tadeusz Netczuk

Tadeusz Netczuk

Autor tekstów

Doświadczony pszczelarz. Chowem pszczół zajmuje się od 1970 r. Obecnie jego pasieka zlokalizowana jest w ROD Bielany we Wrocławiu.

Zabezpieczenie pszczoły murarki (Osmia rufa L.) przed zimą

Ciasto czekoladowe z miodem – komentarz do przepisu

Morfologia murarki ogrodowej (Osmia rufa L.)