Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie: Komentarze do ciekawostek

Do czego służą mateczniki?

Ostatni wpis: 2024-08-02 14:25:32, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 26

Witam rozpoczynamy już 3 dekadę września. Karmienie zimowe.

Ostatni wpis: 2021-10-03 09:45:57, autor: Kryspin, Odpowiedzi: 1

Temperatura pomieszczenia do wirowania i klarowania miodu

Ostatni wpis: 2021-03-27 18:18:44, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Ile żyje pszczoła?

Ostatni wpis: 2020-10-26 20:39:49, autor: wieslawpaleta, Odpowiedzi: 0

Jak robotnice mogą zablokować Matkę?

Ostatni wpis: 2020-07-02 17:28:15, autor: wiercimorda, Odpowiedzi: 0

ubezpieczenie na pasiece

Ostatni wpis: 2018-01-22 05:53:59, autor: dusa, Odpowiedzi: 1

URODZINY PSZCZÓŁ

Ostatni wpis: 2017-10-29 07:08:00, autor: herbwatykanu, Odpowiedzi: 1

Data śmierci św. Ambrożego - patrona pszczelarzy

Ostatni wpis: 2017-04-05 19:35:54, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Konsekwencja częstych oprysków pszczół kwasem szczawiowym

Ostatni wpis: 2017-01-02 21:10:17, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 2

Dzienny zbiór pyłku na pień pszczeli

Ostatni wpis: 2016-12-20 17:17:39, autor: tulipan, Odpowiedzi: 0

Podstawowe właściwości miodu spadziowego

Ostatni wpis: 2016-12-04 11:40:48, autor: blondynekkrk, Odpowiedzi: 0

Eksport miodu do Niemiec

Ostatni wpis: 2016-10-12 19:37:40, autor: michal1972, Odpowiedzi: 3
Strony: 1 2 3 4 5 6 Następna strona

Rozpocznij dyskusję w kategorii Komentarze do ciekawostek



  Współpracują z portalem:

Enactus WSZiB

Enactus WSZiB

Partner serwisu

Zespół międzynarodowej organizacji studenckiej Enactus przy Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Poznaniu. Jego głównym obszarem działalności jest planowanie i realizacja projektów o charakterze edukacyjno-biznesowym w ramach społecznie odpowiedzialnego biznesu (CSR).

Enactus WSZiB i Portal Pszczelarski

Opowiemy faktów full, jak w biznesie działa ul

BeePower! w Polsce i za granicą

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Autorka przepisów kulinarnych i bloga kuchniokracja.hanami.pl

Japonista, dziennikarka, badaczka kultury żywieniowej, autorka książek: "Tradycje kulinarne Japonii" i "Japońskie słodycze" (książka nominowana w 3 kategoriach do Gourmand World Cookbook Awards). Zajmuje się prowadzeniem warsztatów kulinarnych, a także spotkań z zakresu historii jedzenia, trendów kulinarnych i percepcji smaku.

Żurawina z miodem i wanilią

Ciasto z mąką z czarnego ryżu

Ciasteczka lekko miodowe