Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

Aktualizacja artykułów Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 3657

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

marcin

2014-10-13 09:19:18

Drodzy Czytelnicy i Użytkownicy Portalu Pszczelarskiego,
proszę w tym temacie zgłaszać tytuły artykułów, z którymi w pierwszej kolejności chcieliby się Państwo zapoznać. Je jako pierwsze zaktualizujemy i opublikujemy na nowo. W związku ze zmianami zachodzącymi na Portalu Pszczelarskim, które przez najbliższe kilkanaście dni będą ograniczały dostęp do treści, serdecznie przepraszamy! Obiecujemy, że jest to jednorazowe utrudnienie, które w przyszłości nie będzie miało miejsca.

blondynekkrk

2014-10-15 19:13:04

Ja na szczęście mam wszystkie przeczytane :) Co się tylko pojawi na tym portalu to zaraz się z tym zapoznaję :)

michal1972

2014-10-19 12:39:53

Mam nadzieję, że się uporacie z tą aktualizacją dosyć szybko. Chciałbym zapoznać się z kilkoma artykułami a tu informacja o aktualizacji...

marcin

2014-10-20 18:54:02

@michal1972, pracujemy nad tym. Właśnie wgrywana jest paczka zaktualizowanych artykułów. Myślę, że jeszcze 2-3 tygodnie trzeba będzie poświęcić na ich wgranie. Mogę zagwarantować jednak, że każdy z nich będzie niósł ze sobą dodatkową wartość, której brakowało w poprzednich publikacjach.

blondynekkrk

2014-10-23 08:42:37

No muszę przyznać, że zaktualizowane artykuły świetnie się czyta! Niosą ze sobą dużą wartość poznawczą! Okazuje się, że trzeba jeszcze raz z całością z nich się zapoznać:)

Lukasz_Baniak

2014-10-30 08:21:19

Kiedy macie zamiar skończyć tę aktualizację? Przydałoby mi się mieć dostęp do kilku artykułów, których nigdzie indziej nie ma.

mati

2014-11-05 09:47:00

widac koniec juz czy nie jeszcze

marcin

2014-11-05 18:48:52

Powoli widać końcówkę. Łukaszu, podaj tytuły artykułów, które Cię interesują. Je w pierwszej kolejności postaramy się zaktualizować.

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

SKN Apis

SKN Apis

Partner serwisu

Studenckie Koło Naukowe "Apis" funkcjonuje na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu, kierując swoje działania do wszystkich miłośników owadów użytkowych.

Zbiórka nasion i sadzonek roślin miododajnych i pyłkodajnych. SKN Apis 2016

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Pasta miodowo-miętowa

Filet limonkowo-miodowy z ziołami

Sos malinowo-miodowy

Centrum Apiterapii ApiBałt

Centrum Apiterapii ApiBałt

Bałtów 8, 27-423 Bałtów (na terenie Bałtowskiego Kompleksu Turystycznego) Telefon: +48 530-747-744 E-mail: biuro@apibalt.pl

Mini SPA w Bałtowie

Tadeusz Kąkol

Tadeusz Kąkol

Autor tekstów

Emerytowany nauczyciel zawodu w Zespole Szkół Rolniczych. Obecnie zajmuje się pszczołami (12 uli) i ogrodnictwem (rośliny miododajne) w Grabowcu koło Zamościa.

Miód - produkt pszczeli

Pyłek kwiatowy a pyłek pszczeli

Smotrawa okazała - roślina miododajna