Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

kiedy dostanę newsletter? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 6934

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3 4 5

banan

2014-02-20 12:17:55

zarejestrowałem się u was i czekam na newsletter. kiedy mogę się go spodziewać?

marcin

2014-02-21 10:08:37

Na dniach ;-) Aktualnie wybieramy co powinno się w nim znaleźć. Chcemy, aby był on jak najciekawszy i możliwie pomocny zarówno dla młodych, jak i doświadczonych pszczelarzy. A tak na marginesie, jest mi bardzo miło, że ktoś zarejestrował się m.in. po to, aby otrzymać newsletter. To tylko zachęca nas do jeszcze bardziej wytrwałej pracy, szczególnie dla takich osób jak Pan.

Lukasz_Baniak

2014-02-22 09:36:50

No to dobrze. Ja w sumie zarejestrowałem się co by popisać na forum ale newsletterem nie pogardzę.

pszczelarka78

2014-02-22 10:32:59

ja też oczekuję na newsletter, ale rozumiem, że wymaga to czasu, także nie naciskam i czekam z cierpliwością, bez pośpiechu

factis

2014-02-25 09:49:20

Podpisuję się pod kolegami i koleżanką. Też czekam na newsletter. Skręca mnie już z ciekawości.

banan

2014-02-25 14:31:58

dziękuję za informację. pozdrawiam!

marcin

2014-02-27 11:49:51

Dosłownie przed chwilą rozesłany został długo wyczekiwany newsletter. Prosimy o zgłaszanie propozycji zmian lub ogólnie o wpisywanie czy się podoba czy też nie. Dołożymy wszelkich starań, żeby spełniał on możliwie wszystkie wnioski :-)

michal1972

2014-02-28 11:56:43

Z newslettera jestem zadowolony. Szkoda, że zdjęcia malutkie dodaliście. Szkoda także, że tak długo trzeba było czekać na jego wysyłkę.

Strony: 1 2 3 4 5

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie

Karolina Wronowska

Karolina Wronowska

Studentka biologii stosowanej na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie. Prowadzi badania na temat profilaktyki i zwalczania warrozy u pszczoły miodnej.

Pszczoła miodna. Liczebność roju pszczół, zachowanie i rasy

Charakterystyka rodzaju Varroa i opis gatunku Varroa destructor

Zapobieganie i zwalczanie inwazji Varroa sp. u pszczoły miodnej

Michał Piątek

Michał Piątek

Ekspert Portalu Pszczelarskiego

Pszczelarz, właściciel serwisu www.pogodnypiatek.pl, w którym prowadzi blog pszczelarski i zamieszcza nakręcone przez siebie filmy. Jeden z autorów dwumiesięcznika „Pasieka”, organizator konferencji pszczelarskich, wykładowca.

Michał Piątek Dochodowa pasieka - książka dla pszczelarzy

Skuteczna ochrona roślin bezpieczna dla owadów zapylających

Targi Sadowniczo-Warzywnicze Hort-Technika z panelem pszczelarskim - relacja