Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Szybkie pytanie - krótka odpowiedź

kiedy dostanę newsletter? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 7049

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3 4 5

banan

2014-02-20 12:17:55

zarejestrowałem się u was i czekam na newsletter. kiedy mogę się go spodziewać?

marcin

2014-02-21 10:08:37

Na dniach ;-) Aktualnie wybieramy co powinno się w nim znaleźć. Chcemy, aby był on jak najciekawszy i możliwie pomocny zarówno dla młodych, jak i doświadczonych pszczelarzy. A tak na marginesie, jest mi bardzo miło, że ktoś zarejestrował się m.in. po to, aby otrzymać newsletter. To tylko zachęca nas do jeszcze bardziej wytrwałej pracy, szczególnie dla takich osób jak Pan.

Lukasz_Baniak

2014-02-22 09:36:50

No to dobrze. Ja w sumie zarejestrowałem się co by popisać na forum ale newsletterem nie pogardzę.

pszczelarka78

2014-02-22 10:32:59

ja też oczekuję na newsletter, ale rozumiem, że wymaga to czasu, także nie naciskam i czekam z cierpliwością, bez pośpiechu

factis

2014-02-25 09:49:20

Podpisuję się pod kolegami i koleżanką. Też czekam na newsletter. Skręca mnie już z ciekawości.

banan

2014-02-25 14:31:58

dziękuję za informację. pozdrawiam!

marcin

2014-02-27 11:49:51

Dosłownie przed chwilą rozesłany został długo wyczekiwany newsletter. Prosimy o zgłaszanie propozycji zmian lub ogólnie o wpisywanie czy się podoba czy też nie. Dołożymy wszelkich starań, żeby spełniał on możliwie wszystkie wnioski :-)

michal1972

2014-02-28 11:56:43

Z newslettera jestem zadowolony. Szkoda, że zdjęcia malutkie dodaliście. Szkoda także, że tak długo trzeba było czekać na jego wysyłkę.

Strony: 1 2 3 4 5

Weź udział w dyskusji:

Współpracują z portalem:

Aneta Dziakowska

Aneta Dziakowska

Autorka tekstów nt. podatków

Główna księgowa z 11-letnim doświadczeniem zawodowym. Posiada certyfikat do usługowego prowadzenia ksiąg rachunkowych nadany przez Ministra Finansów. anetak7777@wp.pl

Pszczelarz a faktura VAT RR

Wsparcie rynku produktów pszczelich w latach 2016/2017, 2017/2018, 2018/2019 - koszty podlegające refundacji oraz podmioty uprawnione do składania projektów

Sprzedaż bezpośrednia miodu - opodatkowanie

Monika Wolańska

Monika Wolańska

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Słodkie Słone

Z wykształcenia jestem inżynierem budownictwa a z zamiłowania „kucharą” - tak określają mnie znajomi. Pasji mam całe mnóstwo! Dobra kuchnia, fotografia, piękne wnętrza i miejsca, podróże…

Kurczak z sosem sojowym i miodem

Ciasteczka imbirowe z miodem

Pierniczki na miodzie

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Food and Agriculture Organization of the United Nations

Oficjalny partner merytoryczny

Organizacja Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (ang. FAO), to instytucja, której celem jest m.in. polepszanie wytwarzania, wymiany i dystrybucji produktów rolnictwa, leśnictwa i rybołówstwa, podnoszenie poziomu wyżywienia narodów, popieranie zawierania porozumień w sprawie międzynarodowego handlu produktami rolnymi oraz udzielanie pomocy technicznej.

Kontrola jakości miodu

Skład miodu

Właściwości i zastosowanie miodu

Renata Gasek

Renata Gasek

Autorka tekstów

Entuzjastka szeroko pojętego rękodzieła, autorka prac zamieszczonych na blogu Kocie robótki (https://kocieprace.blogspot.com/)

Pirografia (sztuka malowania ogniem) w pszczelarstwie