Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Produkty pszczele

Jak przechowywać mleczko pszczele? Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 6629

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2

blondynekkrk

2013-12-17 09:47:53

Jak wyżej? W lodówce, zamrażarce?

marcin

2013-12-19 09:21:30

Idealna temperatura przechowywania mleczka pszczelego to 2 stopnie Celsjusza. A zatem można mleczko przechowywać, albo w lodówce, albo w spiżarce. Na pewno nie w zamrażarce.

factis

2013-12-20 13:57:49

Uprzedziłeś mnie kolego Marcin

mlody_pszczelarz

2013-12-22 13:33:00

a ja sie spotkalem z mrozonym mleczkiem pszczelim, wiec jak to jest?

mlody_pszczelarz

2013-12-22 13:33:01

a ja sie spotkalem z mrozonym mleczkiem pszczelim, wiec jak to jest?

blondynekkrk

2013-12-23 14:48:05

Mrożonym jak lody? Czy że trzymanym w zamrażarce?

Lukasz_Baniak

2013-12-24 09:47:02

Mleczko musi być trzymane w chłodnym pomieszczeniu, a w jakiej temperaturze to nie powiem bo nie wiem.

michal1972

2013-12-25 10:52:38

Być może nie jestem specjalistą w tej materii ale wydaje mi się, że jest to produkt nienaturalny (mrożone mleczko pszczele).

Strony: 1 2

Weź udział w dyskusji:


  Ostatnio na forum:



  Współpracują z portalem:

Agnieszka Koza

Agnieszka Koza

Autorka przepisów kulinarnych i bloga Eksplozja Smaku

Interesuje się wszystkim co jest związane z jedzeniem ale szczególną uwagę zwraca na zdrowe, racjonalne żywienie. W wolnym czasie rozwija swoje pasje którymi są: fotografia, ogrodnictwo oraz podróże.

Kluski leniwe w sosie maślano-miodowym

Ryż cytrynowy z miodem

Tarta z brzoskwiniami i miodem

Łukasz Zabłocki

Łukasz Zabłocki

Autor tekstów

Właściciel dużego gospodarstwa pasiecznego w południowo-zachodniej Polsce.

Wpływ ciepłej zimy na rodziny pszczele

Bogdan Piekarz

Bogdan Piekarz

Autor tekstów

Pszczelarz z przeszło 70-letnim doświadczeniem. Autor licznych publikacji w branżowych czasopismach. Członek Rejonowego Koła Pszczelarzy nr 2 w Łodzi.

Miodobranie - krok po kroku

Główny przegląd wiosenny rodzin pszczelich

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kruidnoten - holenderskie ekspresowe pierniczki z miodem

Kurczak teriyaki z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem