Portal Pszczelarski

Forum pszczelarskie - Produkty pszczele

Ceny produktów pszczelich Wróć do listy tematów

Liczba wyświetleń tematu: 5952

Zaloguj się aby obserwować temat

Strony: 1 2 3

blondynekkrk

2014-01-28 06:24:27

Jako, że już przyzwyczaiłem forumowiczów do swoich pytań związanych z $... w jakich cenach sprzedajecie swoje produkty?

michal1972

2014-01-28 11:19:30

Słoiczek miodu 0,9 zł od 30zł wzwyż, 1kg pyłku 100zł. Statystyki prowadzisz?

emil

2014-01-29 10:27:13

Różnie, to zależy od rodzaju miodu.

Lukasz_Baniak

2014-02-12 10:32:13

Podobnie jak Emil, to zależy i od rodzaju miodu i od tego dla kogo to ma być i w jakiej ilości. Jak ktoś dużo bierze jednorazowo, to i upust ma większy. Średnio 27-28 zł za 0,9 l słoiczek. Michal1972 też jest dobry. 90 groszy sprzedaje od 30 wzwyż hehe

mlody_pszczelarz

2014-02-16 12:03:28

chodzilo mu o 0,9l sloik ;) takze kazdy zrozumial o co chodzilo, ja tak miedzy 25zl a 30zl

Sylwek

2014-02-18 12:03:32

Sprzedaję słoik 0,9 litra w zależności od rodzaju miodu po: 30 zł za miód lipowy i wielokwiatowy, gryka podobnie (czasem 1-2zł różnicy na moją korzyść), 26zł miód rzepakowy i miód wrzosowy od 70 zł w górę.

blondynekkrk

2014-02-19 09:04:30

Nie prowadzę statystyk :) Ciekawy jestem i tyle. Biznes plan sobie przygotowuję w głowie, ile miodu byłbym w stanie pozyskać i za ile go sprzedać. Miód wrzosowy po 7 dych i więcej? ;o Rozbój w biały dzień!

banan

2014-02-20 12:13:01

blondynekkrk po tyle średnio sprzedaje się miód wrzosowy. to nie jest wygórowana cena. nie jest też trudno znaleźć kupca na niego. mam podobne ceny do sylwka tylko, że ja uzależniam cene od ilości zakupu. jak ktoś bierze dużo to i ma taniej

Strony: 1 2 3

Weź udział w dyskusji:

Ostatnio na forum:

Współpracują z portalem:

Malgorzata Radziszewska

Malgorzata Radziszewska

Autorka przepisów kulinarnych

Blogerka kulinarna (amku.blogspot.com), która uwielbia kuchenne eksperymenty. Z zawodu: tester aplikacji. Na co dzień: mama. W wolnych chwilach robi zdjęcia i zajmuje się promowaniem fotografii mobilnej działając w ramach Grupy Mobilni (grupamobilni.pl).

Kukurydziane bułeczki z miodem

Żeberka z rabarbarem pięciu smaków i miodem

Pierogi z kaszą jaglaną, jabłkami i miodem

Luiza Dawidowicz

Luiza Dawidowicz

Autorka publikacji

Doktorantka na Wydziale Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu. Absolwentka kierunków: ochrona środowiska na UAM w Poznaniu oraz ogrodnictwo na UP w Poznaniu. Interesuje się projektowaniem ogrodów, urządzaniem i pielęgnacją zieleni, a także rewitalizacją zdegradowanych obszarów. W swoim działaniu łączy wiedzę zdobytą na obu kierunkach studiów z zamiłowaniem artystycznym oraz florystycznym. Uwielbia rośliny, zwierzęta, pracę w ogrodzie, podróże bliskie i dalekie. Działa w Stowarzyszeniu Inżynierów i Techników Ogrodnictwa w Poznaniu, w którym pełni funkcję wiceprezesa Sekcji Florystycznej.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 3.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 2.

Murarka ogrodowa (Osmia rufa L.). Cz. 1.

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Stowarzyszenie Natura i Człowiek

Partner serwisu

Stowarzyszenie działające na rzecz ekologii i protekcji owadów zapylających, głównie dziko żyjących pszczół. Sprawdź: www.naturaiczlowiek.org

Walne zgromadzenie członków Stowarzyszenia Natura i Człowiek

Chroniąc pszczoły dbasz o siebie

Zrekultywowane tereny kopalni Górażdże jako potencjalne siedlisko występowania pszczół

Magdalena Mendziak

Magdalena Mendziak

Autorka tekstów

Studentka Wydziału Pedagogiki, Socjologii i Nauk o Zdrowiu Uniwersytetu Zielonogórskiego. Właścicielka małej pasieki w okolicach Zgorzelca. Zawsze uśmiechnięta miłośniczka zwierząt oraz natury. W wolnych chwilach poświęca się wolontariatowi.

Pierniki miodowe na choinkę